Džemperi za muškarce – koji dezeni su moderni ove sezone

Džemperi za muškarce su na jesen i zimu neizostavni modni komadi koje gotovo svaki predstavnik jačeg pola ima u ormanu. Svake sezone u modi su različiti dezeni i printovi, ali i oni klasični modeli osnovnih boja. Sa džemperima nema mnogo eksperimentisanja, mogu se jednostavno kombinovati sa farmerkama ili pantalonama. Izdvojili smo za vas moderne dezene ove jeseni.

Džemperi sa nepravilnom teksturom

Ove sezone moderni su džemperi koji imaju grublju, nepravilnu teksturu. Ovakvi džemperi izgledaju jako interesantno i uglavnom se mogu naći u osnovnim, hromatskim bojama. Nosite ih sa odgovarajućim farmerkama i izgledaćete moderno i u ležernijim varijantama.

Džemperi sa plitkim raskopčavanjem

Džemperi koji imaju rajsferšlus koji se otvara samo do grudi, su apsolutno u trendu ove sezone. Oni su idealni za posao, ali i za svaki dan. Ispod ovakvog modela obucite belu košulju ili polo majicu i to će biti pravi izbor za skoro svaku priliku, tokom jesenjih i zimskih dana. Ovakvi džemperi imaju i uzdignutu kragnu što im daje posebanu čar.

Kardigani

Tokom hladnih dana, preko različitih autfita obucite kardigan. To su otvoreni džemperi sa dugmićima, koji će upotpuniti svaku kombinaciju. Mogu su naći u različitim bojama i dezenima, čak i potpuno šareni i prugasti. Ukoliko se odlučite za neki veseliji dezen, vodite računa da ga lepo uklopite sa odećom, koja bi u ovom slučaju trebala da bude mirnijih boja. Oni se mogu nositi preko košulja ili preko običnih majici.

Vedre boje i bela košulja

Džemperi pastelnih i vedrih boja popravljaju raspoloženje. Obucite pantalone, belu košulju i jedan od ovih džempera i spremni ste za svaku priliku. Ovo je savršena kombinacija za tmurnije dane.

Pruge, šare i veseli printovi

Za one hrabrije, urbane muškarce u modi su i neprevaziđeni prugasti džemperi, šareni končani i oni sa veselim printovima posebno u vreme praznika. Budite hrabri u izboru malo primetnijeg džempera, isplatiće vam se.

Ostavi svoj komentar