Modni trendovi za urbane muškarce

U muškoj modi nema velikih odstupanja od sezone do sezone, ali ipak urbani muškarac uvek prati trendove. U današnje vreme i muškarac mora biti lepo i moderno obučen, pogotovo u poslovnom svetu. U 21. veku više nije odelo jedino što je elegantno, ako izaberete pravu kombinaciju izgledaćete podjednako doterano kao i u odelu sa karavatom. Mi smo za vas izdvojili ono što je moderno ove sezone.

Odgovarajući elegantni kaput

Kaputi su obavezan odevni komad u jesenjoj sezoni. Moderni dezeni za muškarce ove sezone su karirani kaputi krem, crne ili sive boje. Klasični crni kaput je takođe nepogršiv izbor. Dužinu kaputa treba da izaberete u zavisnosti od vaše visine. Duži kaputi su za visoke muškarce, dok oni niži treba da biraju midi dužine. Pravi kaput se može nosti i u svečanoj varijanti preko odela, ali i svakodnevno preko farmerki i džempera.

Crvena boja obeležiće ovu sezonu

Iako muškarci vole pastelne boje, crvena je u trendu. Budite hrabri i razbite monotoniju. Crvena boja ističe vašu senzualnost i privlači pažnju. Odevne predmete u ovoj boji treba kombinovati sa jednobojnim. Ukoliko obučete crvene pantalone, gore izaberite neutralni crni džemper i obrnuto.

Džemperi

U hladnim jesenjim i zimskim danima mekani džemper je pravi izbor za svakog muškarca. Najčešće se mogu naći u crnoj, krem ili beloj boji. Džemper se može nositi u različitim prilikama u nekom svakodnevnom outfitu sa farmerkama i pantalonama ili ispod odela kome će dati dodatnu draž. Možete naći i končane, karirane i prugaste džempere kao i one sa raznim motivima. Svaki muškarac mora imati bar jedan džemper u ormaru. Kardigani su takođe u modi, njih možete nositi i preko običnih majci u opuštenim kombinacijama.

Cipele za svakog modernog muškarca

Iako muškarci uglavnom vole opuštene varijante i patike, cipele su nešto što bi obavezno trebalo da imaju u svom garderoberu. Prave cipele u muškom svetu su podjednako važne kao i ženske. Uz svečano odelo ne može se ništa drugo zamisliti osim lepo dizajniranih cipela. One mogu biti crne, lakovane, krem ili braon boje.

Farmerke su uvek u modi

Jedan od neizostavnih modnih komada, koji je uvek u trendu su svakako farmerke. One se mogu kombinovati sa košuljama, džemperima, sakoima ali i običnim majcama. Izaberite model koji odgovara vašoj figuri.

Urbani muškarci prate modne trendove i biraju ono što odgovara njihovom senzibilitetu.

Ostavi svoj komentar