Selfi muzej u Beogradu – mesto za super fotke i dobru zabavu

Prostor koji vas inspiriše, odvlači od realnosti, zabavlja i vas i najmlađe. Mesto iz kog izlazite sa osmehom, uspomenama i sjajnim fotografijama. Dan proveden u Selfi muzeju Expose je prava avantura.

Nalazi se u tržnom centru Galerija u Beogradu, i prostire se na 500m2. U svakom delu ovog neobičnog muzeja nalaze se zanimljive i inspirativne postavke, u okviru kojih možete da se slikate.

Soba nakrivo

Roze kutak, u kom su zidovi dekorisani roze tapetama sa ogromnim sladoledima i velikim 3d kornetima, bazen sa lopticama u koji možete da uronite, zlatna kada u kojoj se „kupate“ u novčanicama, samo su neke od postavki u ovom sjajnom Selfi muzeju. Ako se odlučite da ga posetite sa vašim mališanima ili sami, zabava je zagarantovana.

Bazen za plivanje sa lopticama

U prostoru su vam na raspolaganju različiti kostimi i rekviziti koje možete da iskoristite u skladu sa pozadinom pred kojom se slikate. Sve u cilju pravljenja savršene fotografije.

Bez obzira na to koliko imaju godina, u ovom muzeju na trenutak svi posetioci postanu deca, počnu da maštaju o tome da su filmske zvezde, da su na trenutak postali anđeo ili đavo ili da su zver iz tropske prašume.

Zvezda je rođena

Takođe, ako ste fan društvenih mreža te ako želite da napravite interesantne fotografije za Facebook, Instagram ili TikTok, ovo je pravo mesto. Kada ih okačite na svoj profil, veliki broj lajkova vam ne gine.

Na ulazu sačekaće vas ljubazno osoblje, a dalje je na vama da se lepo zabavite. Muzej se nalazi na prvom spratu tržnog centra Galerija, u Bulevaru Vudroa Vilsona 12. Ne zaboravite da udjete na ulaz 1 ovog zaista velikog Tržnog centra, ne bi li ga što pre pronašli.

Opasni zarobljenici

U Selfi muzeju Expose možete da organizujete proslavu, dečiji rođendan, profesionalno fotografisanje, snimanje spota ili reklame…

Ostavi svoj komentar