Muške cipele uz farmerke – kombinacija koja ne izlazi iz mode

Farmerke zasigurno zauzimaju glavno mesto u muškom garderoberu. One su univerzalni odevni komad koji se može nositi u skoro svim prilikama, osim u svečanim. Farmerke su klasik koji nikada neće izaći iz mode, a mogu se nositi u svako doba godine. Međutim, važno je da znate da uklopite muške cipele uz farmerke, kako biste izgledali moderno i urbano

Odaberite pravi model farmerki

Za početak odaberite model farmerki koji vam najviše odgovara. Postoje različiti modeli farmerki, oni koji se mogu nositi i u svečanijim prilikama pa sve do onih ležernih. U zavisnosti od godišnjeg doba odaberite i odgovarajuću nijansu teksasa. Leti možete odabrati svetlije farmerke, dok je zima rezervisana za tamniji i deblji teksas. Povedite računa da vam farmerke ne budu preuske ili predugačke.

Odgovarajuće cipele 

Kada ste odabrali farmerke koje vam najviše odgovaraju, vreme je za cipele. Ukoliko ste se odlučili za tamnije farmerke, uz njih bi bilo najbolje obući jednostavne cipele bez previše detalja. Uz farmerke će vam dobro ići Creator kožne cipele crne, braon ili teget boje. Ako ste se odlučili za svetlije farmerke, imate slobodu da obučete i neke ležernije cipele, poput mokasina koje su idealne za leto. 

muske cipele teget
muske teget cipele creator

Koji sve modeli cipela su u trendu ove sezone?

Braon muške cipele od grube kože su vanvremenski model koji se može nositi i sa farmerkama. Veruje se da su nastale u Škotskoj, a karakteriše ih tradicionalni kroj koji se do danas nije promenio.  Danas se mogu naći različiti modeli braon muških cipela, a uz farmerke će vam se najbolje uklopiti moderni dizajn cipela, kao što su ove interesantne Creator cipele. One jednostavno ne mogu ostati neprimećene i idealne su za poslovne prilike ili večernji izlazak u restoran. 

muske cipele creator

Mokasine su bile veoma popularne šezdesetih godine, a zadržale su svoj šarm do danas. One se mogu nositi uz razne odevne kombinacije, uz bermude ili farmerke, ali i uz svečane pantalone. 

Duboke kožne cipele su nepohodne za zimske dane, a mogu se nositi i u poslovnim i u ležernim, svakodnevnim prilikama. Odaberite odgovarajući džemper, kaput i farmerke, obucite duboke kožne cipele i nećete pogrešiti.

Cipele patike su idealan izbor uz farmerke, u njima će vam biti udobno, a istovremeno ćete izgledati veoma moderno.  One su idealne za muškarce koji su sportski tipovi, ali žele da izgledaju svečanije. Njih možete nositi i na posao i u svakodnevnim gradskim šetnjama. 

muske sive cipele creator

Crne cipele idu uz sve

Postoje različiti dezeni cipela-patika, a najbolje je da odaberete crne jer njih jednostavno možete uklopiti uz sve. Mogu se naći i cipele-patike od prevrnute kože, koje nimalo ne razlikuju od svečanijih cipela. Njih možete nositi i uz tamne i svetle farmerke, kao i uz svetlije, krem pantalone. 

muske crne cipele creator

Koje cipele ne treba nositi sa farmerkama?

Muške Derby i Oksford cipele se ne nose sa farmerkama. To su elegantne cipele koje se nose uz svečana odela, u posebnim prilikama. Oksford cipele možete prepoznati po uskom vezivanju pertli. 

Ostavi svoj komentar