5 trendi boja novčanika koje ćete voleti

Novčanik je jedan od važnijih ženskih aksesoara. On je veoma ličan i u njemu se ogleda vaš identitet. Novčanik se nosi godinama i zato je važno da imate moderan i lep, bezvremenski model koji ćete obožavati. Zato smo za vas izdvojili 5 modernih novčanika u trendi bojama.

Crveni novčanik

Veruje se da crvena boja novčanika donosi sreću i novac. Pored toga crveni novčanici su uvek moderni. Oni su idealni za vatrene žene, koje se brinu same o sebi. Odaberite crveni Made by Libra novčanik i ostavite utisak snažne žene.

Crni kožni novčanici

Crni novčanici su idealni za one koji su u potrazi za jednostavnim dezenima. Oni su neutralni i ne privlače pažnju. Mogu se naći oni od zmijske kože, svetlucavi ili mat crni novčanici.  U isrto vreme crna boja je elegantna i prefinjena, te ukoliko želite da ostavite utisak osobe od stila, naša preporuka je da to bude crni novčanik. 

Vedre i jake boje su moderne ove sezone

Ove sezone su moderne i jake, vedre boje poput smaragdno zelene i plave. Možete odlučiti i za kožni novčanik u ovim bojama, koje su stvorene da poprave raspoloženje. Made by Libra pravi neverovatne novčanike različitih boja, kao i one šarene koji su prosto neodoljivi. Šareni novčanici su idealni za urbane devojke i žene koje ne robuju ustaljenim pravilima.

Pastelne boje za nežnije dame

Osim jarkih, pastelne boje novčanika su i te kako in poslednjih nekoliko godina. Ukoliko ste dama koja ostavlja utisak umerenosti i nežnosti, krem, svetlo roze, bež i svetlo plavi novčanici su kao stvoreni za vas. Oni će istaći vašu ženstvenu stranu i lepo se uklopiti uz isti takav, svetliji valer torbe.

Neodoljivi šareni novčanici

Novčanici sa različitim dezenima i aplikacijama napravljeni su za urbane dame. Ukoliko želite mogu biti i personalizovani, sa utkanim vašim inicijalima ili u slučaju da kupujete novčanik za poklon, inicijalima vama drage osobe. Made by Libra pravi novčanike u neverovatnim dezenima, kojima prosto ne možete da odolite. Izaberite jedan ovakav novčanik i ostavite trag moderne žene.

  

Ostavi svoj komentar