Prirodni sapuni na dar – prednovogodišnji GIVEAWAY

Nega kože je svakoj dami važna. Ipak kada se negujemo, sve želimo da znamo šta je sastav proizvoda koje koristimo. Još bolje ako smo sigurne da su prirodni i ručno napravljeni. I da njihovo korišćenje ima efekte!

Nova godina se bliži te smo stoga za vas, naše čitateljke, pripremili poklon koji će vas osvežiti i učiniti da vaša koža u 2022. godini bude zdrava, hidrirana, mekana. Reč je o fenomenalim GREENmara prirodnim sapunima. 

Zamislite samo da se svakog jutra kupate u eteričnim uljima limuna, narandže, cimeta i kedrovine?

GREENmara sapuni su visokokvalitetni, 100% prirodni proizvodi napravljeni od biljnih ulja, čistih eteričnih ulja aromatičnog bilja, biljnih putera, biljaka i začina. Imenjeni su za negu lica, ruku i kože celog tela. Kada želite da se osvežite i oraspoložite, pravi su izbor. Ublažavaju stres i umor, opuštaju, pa samim tim i smanjuju anksioznost i depresiju.

Možete ih koristiti bez bojazni od reakcija kože. Ovi prelepi prirodni sapuni ne sadrže veštačke sastojke, parabene, sulfate, boje, konzervanse niti mirise.

Osim što savršeno čiste, hrane, štite i neguju kožu, GREENmara sapuni usporavaju proces starenja kože a odlično su se pokazali i u borbi protiv celulita. Hladno ceđena ulja i puteri u njihovom sastavu obezbeđuju blagotvorno dejstvo na osetljivu i problematičnu kožu. Zahvaljujući antibakterijskim i antifungalnim karakteristikama, efikasno deluju protiv mnogih bakterija, gljivica i upalnih procesa.

U saradnji sa GREENmara prirodnom kozmetikom, Bonžur vam poklanja 3 paketa ručno rađenih sapuna.

greenmara sapuni

Šta je potrebno da uradite da biste osvojili divan GREENmara novogodišnji paketić: 

1. U komentaru ispod ovog  posta na našoj Instagram stranici ostavite komentar na temu: Šta želite da unapredite kod sebe u Novoj 2022. i tagujete tri najbolja prijatelja ili prijateljice.

2. Lajkujete Instagram stranice GREENmara i Bonžur.

Tri najkreativnija odgovora nagradićemo 29. decembra u 12h na našoj Instagram stranici. Konkurs važi samo za Republiku Srbiju.

Ostavi svoj komentar