„Brzina metka“ – akciona komedija sa Bredom Pitom

Brzina metka (Bullet Train) je akcioni humoristički film koji je režirao Dejvid Lič (David Leitch) iza kog stoje ostvarenja kao što su „Atomska plavuša“, „Deadpool“ i mnoga druga. Glavnu ulogu u ovom akcionom ostvarenju ima Bred Pit (Brad Pitt).

Scenario za film pisao je Zak Olkevič (Zak Olkewicz), a zasnovan je na japanskom romanu „Maria Beetle“ Kotara Isake (Kotaro Isaka), čija radnja prati sedam ubica koje se istovremeno nalaze u ekspresnom vozu u Tokiju.

Bred Pit igra Bubamaru, baksuznog profesionalnog ubicu, koji je nakon krize identiteta odlučan da na novom zadatku obavi posao na mirniji način i izbegne sve što bi moglo da pođe po zlu. Međutim, nova misija ga dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta, a sve se događa u najbržem vozu na svetu.

U filmu pored Pita, igraju i Sandra Bulok (Sandra Bullock), Džoi King (Joey King), Aron Tejlor Džonson (Aaron Taylor-Johnson), Brajan Tajri Henri (Brian Tyree Henry), Majkl Šenon (Michael Shannon), Bad Bunny, Hirouki Sanada (Hiroyuki Sanada) i drugi.

 Film je premijerno prikazan 18. jula u Parizu, a zaradio je 239 miliona dolara širom sveta.

„Brzina metka“ je sada dostupna za gledanje na platformi Netfliks.

Summary
„Brzina metka“ – akciona komedija sa Bredom Pitom
Article Ime
„Brzina metka“ – akciona komedija sa Bredom Pitom
Description
Brzina metka (Bullet Train) je akcioni humoristički film koji je režirao čuveni američki režiser Dejvid Lič.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar