„Brzina metka“ – akciona komedija sa Bredom Pitom

Brzina metka (Bullet Train) je akcioni humoristički film koji je režirao Dejvid Lič (David Leitch) iza kog stoje ostvarenja kao što su „Atomska plavuša“, „Deadpool“ i mnoga druga. Glavnu ulogu u ovom akcionom ostvarenju ima Bred Pit (Brad Pitt).

Scenario za film pisao je Zak Olkevič (Zak Olkewicz), a zasnovan je na japanskom romanu „Maria Beetle“ Kotara Isake (Kotaro Isaka), čija radnja prati sedam ubica koje se istovremeno nalaze u ekspresnom vozu u Tokiju.

Bred Pit igra Bubamaru, baksuznog profesionalnog ubicu, koji je nakon krize identiteta odlučan da na novom zadatku obavi posao na mirniji način i izbegne sve što bi moglo da pođe po zlu. Međutim, nova misija ga dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta, a sve se događa u najbržem vozu na svetu.

U filmu pored Pita, igraju i Sandra Bulok (Sandra Bullock), Džoi King (Joey King), Aron Tejlor Džonson (Aaron Taylor-Johnson), Brajan Tajri Henri (Brian Tyree Henry), Majkl Šenon (Michael Shannon), Bad Bunny, Hirouki Sanada (Hiroyuki Sanada) i drugi.

 Film je premijerno prikazan 18. jula u Parizu, a zaradio je 239 miliona dolara širom sveta.

„Brzina metka“ je sada dostupna za gledanje na platformi Netfliks.

Ostavi svoj komentar