Dokumentarac o Megan i Hariju uskoro na Netfliksu

Dugoočekivani dokumentarac o princu Hariju (Prince Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) biće premijerno prikazan 8. decembra na Netfliksu.

Objavljen je i prvi trejler za dokumentarnu seriju „Hari i Megan“, a u njemu se mogu videti crno-bele fotografije para. U trejleru čujemo i Harijeve reči: „Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata.“

Hari i Megan će u dokumentarcu verovatno govoriti i o rasizmu unutar kraljevske porodice. Ovu temu su prvi put pokrenuli u čuvenom intervjuu sa Oprom u martu 2021. godine, kada je par otkrio da su članovi njegove porodice diskutovali o boji Arčijeve kože pre nego što je rođen.

U pomenutom intervjuu, Megan je detaljno opisala i to kako su je britanski mediji uznemiravali do te mere da je razmišljala o samoubistvu dok je bila trudna sa svojim sinom Arčijem.

Dokumentarac je režirala Liz Garbus (Liz Garbus), a sama Megan je za Variety o režiserki rekla: „Lepo je moći nekome poveriti našu priču, iskusnoj režiserki čijem se radu dugo divim — čak i ako to znači da možda nije onako kako bismo je mi ispričali.“

Ova dokumentarna serija našla se u centru pažnje otkako su članovi kraljevske porodice potpisali višemilionski ugovor sa Netfliksom, a sada svi sa nestrpljenjem iščekuju da je pogledaju.

Pogledajte i prvi trejler za novi dokumentarac o kraljevskoj porodici.

Ostavi svoj komentar