Treća sezona „Emili u Parizu“ stiže 21. decembra

Treća sezona serije „Emili u Parizu“ (Emily in Paris) najavljena je za 21. decembar 2022. a emitovaće se na Netfliksu. Do sada smo imali priliku da gledamo dve sezone, a očekuje se i snimanje četvrte.

Radnja serije smeštena je u Pariz i prati mladu devojku Emili – Amerikanku koja se doselila u Grad svetlosti kako bi pružila američko gledište francuskoj marketinškoj firmi. Ona se bori za uspeh na poslovnom, ali i na ljubavnom planu, dok nailazi na kulturološke razlike. Emili pokušava da svoje „dosadno“ američko vaspitanje prilagodi novom životu u Parizu.

Druga sezona završila se tako što se Emili našla na životnom raskršću, zbog kog će u predstojećoj trećoj sezoni morati da donese tešku odluku koja će joj promeniti život.

Glavnu ulogu u seriji ima Lili Kolins (Lilly Collins), a pored nje u trećoj sezoni ponovo će igrati i Lukas Bravo (Lucas Bravo), Ešli Park (Ashley Park), Kamila Razat (Camille Razat), Kejt Velš (Kate Walsh) i mnogi drugi.

Autor serije je Daren Star (Darren Star), reditelj koji je zaslužan za čuvenu seriju „Seks i grad“ (Sex and the city), kao i za noviju, popularnu seriju „Mlađa“ (Younger).

Serija „Emili u Parizu“ izazvala je podeljena mišljenja širom sveta. Neki smatraju da obiluje klišeima, dok drugi uživaju u seriji koja je „laka“ i opuštajuća za gledanje. Mnogi smatraju i da se lik Emili previše isforsirano trudi da se uklopi u novo okruženje, što deluje veoma naivno. Francuzi su u velikoj meri kritikovali seriju, ističući da prikazuje stereotipe o francuskom načinu života i Francuzima.

Pogledajte i prvi trejler za treću sezonu.

Ostavi svoj komentar