„Ozark“ – finale serije u januaru

Četvrta, poslednja, sezona serije „Ozark“ biće premijerno prikazana 21. januara na platformi Netfliks.

U poslednjoj sezoni gledaćemo kako su pogrešne odluke koje je porodica Berd donela, uticale na njihov život i kakve su posledice one ostavile. Treća sezona se završila veoma napeto i dramatično. Berdovi su za sada u dobrim odnosima sa narko-kartelom, a Marti i Vendi će svedočiti o Pirsovom ubistvu, koji je ubijen od strane Navara.

Radnja serije prati Martija Berda, finansijskog savetnika, koji je uvučen u pranje novca za meksički narko-kartel. Sa svojom ženom i decom, seli se u Ozark gde otvara kazino, čime započinju brojni problemi sa mafijašima.

Serija Ozark nagrađena je Emi nagradom, a prošlo je skoro dve godine od treće sezone, zbog čega fanovi sa nestrpljenjem očekuju poslednju, finalnu, sezonu. Prethodne tri sezone imale su po 10, a četvrta sezona će imati 14 epizoda.

Glavne uloge u seriji imaju Džejson Bateman (Jason Bateman), Lora Lini (Laura Linney), Džulija Garner (Julia Garner), Lisa Emeri (Lisa Emery), Sofia Hublitz (Sofia Hublitz), Skajlar Gertner (Skylar Gaertner) i Feliks Solis (Felix Solis). U novoj sezoni pojaviće se i neki novi glumci, među kojima su Brus Dejvidson (Bruce Davison), Alfonso Herera (Alfonso Herrera) i Veronika Falkon (Veronica Falcon).

Pogledajte trejler za poslednju sezonu serije Ozark.

Summary
„Ozark“  – finale serije u januaru
Article Ime
„Ozark“ – finale serije u januaru
Description
Četvrta, poslednja, sezona serije „Ozark“ biće premijerno prikazana 21. januara na platformi Netfliks.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar