Vavilon – snima se novi film sa Bredom Pitom i Margo Robi

Premijera filma „Vavilon“ (Babylon), u kome glavne uloge igraju Bred Pit (Brad Pitt) i Margo Robi (Margot Robbie), zakazana je za 25. decembar 2022. godine, nakon nekoliko odlaganja.

Radnja filma smeštena je u dvadesete godine 20. veka, u Zlatno doba Holivuda i prati revolucionarni prelazak sa nemih filmova na zvučne. Bred Pit (Brad Pitt) će igrati Džona Gilberta, zvezdu nemih filmova koji se bori, kako bi se uklopio u novu eru filmova.  Snimanje filma počelo je u avgustu 2021. godine, a premijera filma je zakazan za 25. decembar ove godine.

Film je režirao Dejmijen Šazel (Damien Chazelle), koji se proslavio filmom „La la land“ za koji je osvojio Oskara za najbolju režiju, čime je postao najmlađi reditelj koji je dobio ovo priznanje. Na ovom filmu trebalo bi da ponovo sarađuje sa Emom Stoun (Emma Stone), međutim ona je nekoliko puta menjala svoju odluku zbog „preopterećenog“ rasporeda, tako da ćemo na njenom mestu gledati Margo Robi.

Glavne uloge u filmu imaju Bred Pit, Margo Robi (Margot Robbie), Tobi Megvajer (Tobey Maguire), Olivija Vajld (Olivia Wild) i mnogi drugi. Bred Pit i Margo Robi su već zajedno igrali u Tarantinovom (Quentin Tarantino) filmu „Bilo jednom u Holivudu“.  

Film je zasnovan na knjizi „Hollywood Babylon“, koju je napisao Kenet Angera, čija je radnja takođe smeštena u Zlatno doba Holivuda.

Ostavi svoj komentar