Najiščekivaniji filmovi u 2022. godini

Kraj prethodne godine obeležile su premijere filmova poput „Ne gledaj gore“ (Don’t Look Up) i novog Džejms Bonda (No Time to Die). Ova godina će, po svemu sudeći, biti još uzbudljivija kada su u pitanju novi filmovi.

Za vas smo izdvojili 10 najiščekivanijih filmova u 2022. godini.

Betmen (The Batman)

Premijera filma zakazana je za 4. mart, a u ulozi Betmena ćemo ovog puta gledati Roberta Patinsona (Robert Pattinson), kao i Zoi Kravic (Zoe Kravitz) u ulozi žene mačke. U novom filmu videćemo mladog Betmena, koji se suočava sa poznatim zlikovcima, dok pokušava da spasi Gotam siti.

Udaj se za mene (Marry Me)

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) gledaćemo u glavnoj ulozi u novoj romantičnoj komediji „Udaj se za mene“, zajedno sa Ovenom Vilsonom (Owen Wilson). Premijera filma „Udaj se za mene“ zakazana je za 11. februar, a radnja prati međunarodnu muzičku zvezdu Ket Valdez.

Izgubljeni grad (The Lost City)

Sandru Bulok (Sandra Bullock) gledaćemo kao autorku, koja se krije od promocije svoje knjige. Nju će kidnapovati ekcentrični milijarder, koji veruje da će ga ona odvesti do blaga prikazanog u njenom romanu. Film stiže u bioskope nakon premijere, koja će se održati 25. marta.

Being the Ricardos

Nikol Kidman (Nicole Kidman) i Havijer Bardem (Javier Bardem) igraće slavni duo, u novom biograskom filmu o poznatim komičarima Lusil Bol i Desiju Arnazu. Oni su stekli popularnost tokom 60-ih godina, kada su snimali seriju „I Love Lucy“. Premijera filma „Being the Ricardos“ zakazana je za 21. decembar.

Top Gan 2: Maverik ( Top Gun: Maveric)

Tom Kruz (Tom Cruise) će ponovo zaigrati Pita „Maverika“ Mičela u nastavku čuvenog filma „Top gan“ iz 1986. godine. Pored Toma Kruza u filmu „Top gan: Maverik“  gledaćemo i Val Kilmera (Val Kilmer) u ulozi „Ledenog“. Premijera filma je, nakon nekoliko odlaganja, zakazana za 27. maj.

Vavilon (Babylon)

Bred Pita (Brad Pitt) i Margo Robi (Margot Robbie) gledaćemo u glavnim ulogama u novom filmu, smeštenom u Zlatno doba Holivuda, kada su filmovi u boji zamenili crno bele. Premijera je zakazana za 25. decembar.

Karta za raj (Ticket to Paradise)

Džulija Roberts (Julia Roberts) i Džordž Kluni (Geroge Clooney) će u filmu „Karta za raj“, čiju premijeru očekujemo 21. oktobra, igrati bivši bračni par koji se udružuje kako bi sprečio ćerku da napravi greške slične njihovim.

Avatar 2

Nakon prvog dela, koji je izašao još 2009. godine i ostvario veliki uspeh, konačno ćemo imati priliku da gledamo i drugi deo Avatara 16. decembra. Kejt Vinslet (Kate Winslet) igraće jednu od glavnih uloga u novom ostvarenju.

Tor 4: Ljubav i grom (Thor 4: Love and Thunder)

 Radnja filma nastavlja se nakon što je Tor poslednji put viđen u Endgejmu. Zaplet filma još uvek nije u potpunosti poznat. Natali Portman (Natalie Portman) naći će se u ulozi Džejn Foster. Premijera filma zakazana je za 8. jul.

Svet iz doba Jure (Jurassic world: Dominion)

Smešten u vreme nakon događaja iz „Pada kraljevstva“, novi deo „Sveta iz doba Jure“ započinje prodajom genetski modifikovanih dinosaurusa. Premijera filma zakazana je za 10. jun.

Ostavi svoj komentar