„Top gan 2: Maverik“ ove godine stiže u bioskope

Tom Kruz (Tom Cruise) će ponovo zaigrati Pita „Maverika“ Mičela u nastavku čuvenog filma „Top gan“ (Top Gun) iz 1986. godine. Pored Toma Kruza u filmu „Top gan: Maverik“ (Top Gun: Maverick)  pojaviće se ponovo i Val Kilmer (Val Kilmer) u ulozi Toma „Ledenog“. Premijera filma je nekoliko puta odlagana, a sada je zakazana za 27. maj.

Radnja filma prati Pita Maverika koji, posle više od trideset godina službe kao jedan od najboljih avijatičara u mornarici, obučava odred Top gan diplomaca za specijalizovanu misiju, kakvu ni jedan pilot do sada nije video. On se suočava sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima iz svoje prošlosti, koji u njemu bude strahove pred konačnu misiju koja zahteva žrtvu.

Film „Top Gan“ je proslavio Tom Kruza, a on je nakon prvog dana snimanja, objavio fotografiju i napisao: „Osećam potrebu“, što je deo citata koji izgovara Maveriku u prvom delu: „Osećam potrebu…Potrebu za brzinom!“.

Glavne uloge u filmu, pored Tom Kruza, imaju Val Kilmer (Val Kilmer), Majls Teler (Miles Teller), Dženifer Koneli (Jennifer Connelly), Glen Pauel (Glen Powell), Džon Ham (Jon Hamm) i Ed Haris (Ed Harris). Reditelj filma je Džozef Kosinski (Joseph Košinski).

Pogledajte trejler za film, koji svi već dugo očekuju sa nestrpljenjem.

Ostavi svoj komentar