Specijal emisija o Hari Poteru na programu 1. januara 2022.

Ponovno okupljanje omiljenih serijskih ili filmskih likova uvek izaziva oduševljenje obožavatelja. Glumci iz serijala filmova o Hari Poteru ponovo će se okupiti u serijalu Hari Poter: Povratak u Hogvorts, a to će zasigurno biti emisija godine. Nedavno je objavljen i zvanični trejler za ovaj specijal, koji možete pogledati u nastavku teksta.

Specijalni serijal o Hari Poteru biće prikazan 1. januara na HBO Max kanalu, baš u vreme novogodišnje čarolije.

Povodom 20 godina od prvog filma, glavni glumci iz filmova o Hari Poteru: Danijel Redklif (Daniel Radcliffe), Ema Votson (Emma Watson) i Rupert Grint (Rupert Grint), odnosno Hari Poter, Hermiona i Ron okupiće se u ovoj specijalnoj emisiji „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“.

Specijal će prikazati priču iza kamera, kao i intervjue sa glumačkom postavom. Glavnim likovima će se pridružiti i režiser Kris Kolumbo (Chris Columbus) i drugi glumci koje smo zavoleli tokom osam delova ovog čarobnog serijala.

Imaćemo prilike da vidimo i Ralf Fajnsa (Ralph Fiennes), Helenu Bonam Karter (Helena Bonham Carter), Imeldu Stonton (Imelda Staunton), Toma Feltona (Tom Felton) i Gerija Oldmana (Gary Oldman).

„Prošli smo neverovatno putovanje od premijere prvog filma i svedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odaće počast svima kojima je ovaj kulturni fenomen dotakao živote – od talentovane postave i ekipe koja je dala sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije”, izjavio je Tom Ešajm (Tom Ascheim), predsednik Warner Bros studija.

Serijal filmova o čarobnjacima iz Hogvartsa počeo je da se prikazuje u bioskopima 2001. godine i od tada njegova popularnost nimalo nije opala. Film o Hari Poteru zaradio je preko 974 miliona dolara tokom svog prvobitnog prikazivanja.

Pogledajte i prvi zvanični trejler za specijal o Hari Poteru.

Summary
Hari Poter reunion nakon 10 godina
Article Ime
Hari Poter reunion nakon 10 godina
Description
Glumci iz serijala filmova o Hari Poteru ponovo će se okupiti, a to će zasigurno biti emisija godine.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar