Penelope Kruz ima glavnu ulogu u filmu o osnivaču Ferarija

Penelope Kruz (Penelope Cruz) i Adam Drajver (Adam Driver) igraće glavne uloge u novom filmskom ostvarenju „Ferari“ o vozaču trkačkih automobila i osnivaču kompanije Ferari – Encu Ferariju (Enzo Ferrari).

Radnja ovog visokobudžetnog biografskog filma smeštena je u 1957. godinu, kada se bračni par Ferari nalazio u turbulentnom periodu. Brak im je bio u krizi zbog smrti sina Dina. Pretio im je i bankrot kompanije koju su zajedno osnovali deceniju pre toga. U tom ključnom trenutku Enco i njegov tim vozača, odlučili su da nadoknade gubitke učešćem u istorijskoj trci Mille Miglia, koja će ih odvesti na put od 1000 milja po Italiji.

Film je zasnovan na knjizi „Enco Ferari: Čovek i mašina“ (Enzo Ferarri: The Man and The Machine) koju je napisao Brok Jejts (Brock Yates). Film će režirati Majkl Men (Michael Mann), proslavljeni reditelj koji stoji iza filmova kao što su „Poslednji Mohikanac“, „Vrelina“, „Probuđena savest“ i mnogih drugih.

Pored Penelope Kruz koja će igrati Lauru Ferari, ženu automobilskog magnata, i Adama Drajvera, u filmu ćemo gledati i Šejlin Vudli (Shailene Woodley) kao Encovu ljubavnicu i majku njegovog vanbračnog deteta.

Za glavne uloge razmatrani su i Hju Džekmen (Hugh Jackman) i Kristijan Bejl (Christian Bale), ali je na kraju ipak odabran Adam Drajver.

Snimanje filma trebalo bi da počne u maju u Italiji, u Encovom rodnom gradu Modeni, kao i u regiji Emilija-Romanja.

Summary
Penelope Kruz ima glavnu ulogu u novom filmu o Ferariju
Article Ime
Penelope Kruz ima glavnu ulogu u novom filmu o Ferariju
Description
Penelope Kruz (Penelope Cruz) i Adam Drajver (Adam Driver) igraće glavne uloge u novom filmskom stvarenju „Ferari“ o vozaču trkačkih automobila i osnivaču kompanije Ferari.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar