Praznični filmovi na Netfliksu

Stigao je decembar i praznicu su sve bliže. Pored jelki i ukrasa, Nova godina i Božić se ne mogu zamisliti bez prazničnih filmova i serija. U ovim filmovima možete uživate zajedno sa porodicom i prijateljima jer su smeh i radost neizostavni deo novogodišnjih praznika.

Za sve ljubitelje veselih, romantičnih filmova izdvojili smo deo Netfliksovog repertoara za novogodisnje praznike.

1. Love Hard

Radnja filma „Love Hard“ dešava se upravo za vreme novogodišnjih praznika, a prati mladu novinarku Natali, kojoj ljubav nikako ne ide od ruke. Ona za praznike odlučuje da ode u mesto u kome živi njena online simatija. Njene dogodovštine su simpatične i zabavne. Glavnu ulogu igra zvezda „Vampirskih dnevnika“ Nina Dobrev (Nina Dobrev).

2. A Boy Called Christimas

Film „A Boy Called Christimas“ je idealan za porodično gledanje sa decom. Priča o Nikolasu podsetiće vas da verujete u svoje snove i da se sve može ostvariti ako dovoljno verujete u to. Jednu od glavnih uloga u filmu ima i legendarna Megi Smit (Maggie Smith) koju smo zavoleli još u serijalu filmova o Hari Poteru u kome je igrala profesorku Minevru. 

3. Holidate

„Holidate“ je idealan film za dobro raspoloženje i za sve one kojima je dosadilo da traže izgovore zašto su sami za Novu godinu. Glavnu ulogu u filmu ima Ema Roberts (Emma Roberts) koja igra Solun, mladu devojku koja ne podnosi praznike zato što je to vreme kada je porodica neprestano zapituke i pritiska zato što je sama.

4. Robin Robin

Netfliks je spremio nešto i za sve ljubitelje animiranih filmova, priču „Robin Robin“. Ptičica Robin nakon niza nesrećnih okolnosti koje su je zadesile postaje deo mišije porodice. Jedne hladne večeri, kroz prozor kuće na koju je naišla, po prvi put je ugledala novogodišnju jelku i ostala očarana.

5. The Princess Switch 3: Romancing the Star

Ovo je treći deo popularnog filma u kome glavnu ulogu ima Vanesa Hadžens (Vanessa Hudgens). Radnja filma „The Princess Switch 3: Romancing the Star“ odvešće vas na tradicionalni festival u Montenaru, na kome će se stvari veoma zakomplikovati nakon što nestane vredna božićna relikvija. Tri glavne junakinje se okupljaju u potrazi za misterioznim lopovom, a interesantno je to da sve tri uloge igra upravo Vanesa. Na Netfliksu su dostupna i prva dva dela ovog prazničnog filma.

Ostavi svoj komentar