Koncert Andre Rieu-a 24. novembra u Beogradu

Čuveni dirigent i violinista, Andre Rieu, ponovo će svirati za beogradsku publiku zajedno sa njegovim Johan Štraus (Johann Strauss) orkestrom 24. novembra u Štark Areni.

Publika će imati priliku da čuje klasične valcere, operske arije, muziku iz filmova i obrađene popularne numere u novom, klasičnom aranžmanu. Andre Rieu će publiku pozdraviti na srpskom jeziku, a očekuje se i izvođenje pesme „Tamo daleko“, kao i brojna druga iznenađenja.

Koncert je dva puta do sada odlagan, a prethodni je bio zakazan za 10. novembar. Kupljene ulaznice važe i za novi datum i nije ih potrebno menjati.

„Dragi moji obožavaoci u Srbiji, toliko sam se radovao kao i vi, što ću se ponovo vratiti na scenu i pružiti vam sjajno veče prepuno muzike, romantičnog plesa, smeha i pevanja, koje propuštamo u, sada već dugom periodu. Ali nažalost to za nas još uvek nije moguće. Ali videćemo se u novembru 2022. godine! Puno ljubavi iz Mastrihta, i puno vam hvala na lojalnosti i strpljenju” – izjavio je Rieu.

Andre Rieu je holandski violinista i dirigent. On i njegov orkestar su uspeli da klasičnu muziku i valcer približe publici u celom svetu i time postignu uspeh poput najvećih pop i rock muzičkih zvezda. Nazivaju ga „kraljem“ valcera i romantike.

Andre Rieu svira na neprocenjivoj Stradivariusovoj violini iz 1667. godine. Rieu i njegov orkestar, koji broji oko 60 muzičara, nastupali su u Evropi, Severnoj i Južnoj Americi, Japanu i Australiji. Prvi put je u Beogradu nastupao 2019. godine, a odlučio je da to ponovi i ove godine.

Ulaznice se mogu kupiti on-line na tickets.rs stranici.

Summary
Andre Rieu-a 24. novembra u Beogradu
Article Ime
Andre Rieu-a 24. novembra u Beogradu
Description
Čuveni dirigent i violinista, Andre Rieu, ponovo će svirati za beogradsku publiku zajedno sa njegovim Johan Štraus (Johann Strauss) orkestrom, 24. novembra u Štark Areni.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo