Čuveni Eros Ramacoti 21. aprila 2023. u Areni

Italijanski muzičar Eros Ramacoti (Eros Ramazzotti) održaće koncert 21. aprila 2023. godine u Štark Areni u sklopu svetske turneje „BATTITO INFINITO”.

Svoj veliki povratak Ramacoti je započeo novim albumom „BATTITO INFINITO“ koji je izašao 16. septembra, a prvi singl „AMA“ simbolizovao je obnovu umetničkog identiteta i povratak jednog od najistaknutijih italijanskih umetnika današnjice. Na albumu se nalazi 12 novih pesama.

Na svetsku turneju krenuo je u septembru 2022. a ona će trajati do maja 2023. godine. Ramacoti će posetiti mnoge svetske gradove, među kojima i Beograd. Kompletan spisak gradova u kojima će održati koncerte možete pogledati ovde.

Eros Ramacoti je jedan od napoznatijih italijanskih umetnika čija karijera traje već 35 godina. Prodao je više od 50 miliona ploča, a beleži preko 2 biliona strimova širom sveta. Vrhunac karijere doživeo je osamdesetih godina. Jedan od najznačajnijih momenata u njegovoj karijeri bio je izdavanje albuma „Dove c’è la musica“  koji je prodat u 16 miliona primeraka.

Ramacoti je snimao duete sa najistaknutijim svetskim muzičarima poput Pavarotija, Džo Kokera, Andree Bočelija, Šer, Umberta Tocija, a jedan od njegovih najpoznatijih dueta je pesma „Cosa della vitta“ koju je otpevao sa Tinom Tarner 1997. godine.

U Beogradu je poslednji put nastupao 2019. godine pred oko 10 hiljada ljudi.

Cene karata kreću se od 4.500 do 15.000 hiljada dinara. Ulaznice za koncert dostupne su na Ticket Vision i tickets.rs. prodajnim mestima kao i na sajtovima www.ramazzotti.com i www.vertigo.co.it. Organizator koncerta u Beogradu je Hype produkcija.

Poslušajte i njegovu novu pesmu sa albuma „BATTITO INFINITO“.

Summary
Koncert Erosa Ramacotija 21. aprila 2023. godine
Article Ime
Koncert Erosa Ramacotija 21. aprila 2023. godine
Description
Italijanski muzičar Eros Ramacoti održaće koncert 21. aprila 2023. godine u Štark Areni u sklopu svetske turneje „BATTITO INFINITO”.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar