5 modnih komada od teksasa koji će biti hit ovog leta

Teksas je neprevaziđeni materijal, koji nikada nije izašao iz mode. Farmerke, teksas jakne i drugi odevni komadi samo menjaju detalje i krojeve, ali su prisutni u svakoj modnoj sezoni, pa tako i u letnjoj.

Pogledajte kojih će to 5 modnih komada od teksasa biti hit ovog leta.

Midi i mini suknje

Midi i mini suknje će biti u modi i ovog leta, a njih možete kombinovati sa belim lanenim oversized košuljama ili sa majicama sa interesantnim printom. 

Krem i bele pantalone

Pantalone od teksasa u krem ili beloj boji, ovog leta možete kombinovati sa košuljama ili sa jednobojnim majicama. One su idealne za poslovne prilike.

Pink teksas

Komadi od pink teksasa omogući će vam da izgledate moderno, urbano i da budete u trendu ovog leta. U ovoj boji možete pronaći teksas jakne, suknje, pantalone, šroceve i haljine.

Šortsevi

Sinonim za leto su šortsevi, pa će tako svuda biti prisutni i oni od teksasa. Njih možete nositi sa jednobojnom majicom i dugačkim košuljama, koje ćete držati raskopčane. Ukoliko na njih dodate neki neobičan, letnji kaiš daćete vašoj odevnoj kombinaciji potpuno drugačiji izled.

Široke farmerke

Za sve one koji vole farmerke, ovog leta će u modi biti široki modeli, „zvoncare“, kao i, već godinama popularne, „iscepane“ farmerke.

Summary
5 modnih komada od teksasa koji će biti hit ovog leta
Article Ime
5 modnih komada od teksasa koji će biti hit ovog leta
Description
Teksas je neprevaziđeni materijal, koji nikada nije izašao iz mode.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar