Još jedno „Veselo devojačko veče“ u Kombank dvorani

Zbog velikog interesovanja, mjuzikl „Veselo devojačko veče“ u režiji Radeta Vukotića, biće ponovo izveden 5. februara u Kombank dvorani.

Ovaj komad je adaptacija američkog mjuzikla „Girls Night“, a u njemu učestvuju Tijana Dapčević, Ivana Peters, Zorana Pavić, Maja Brukner i Jelena Đukić.

One će pevati neke od dobro poznatih hitova različitih žanrova, od pop pesama, preko folka, pa sve do šlagera. Publika će imati priliku da uživa u pesmama poput „Apsolutno tvoj“, „Ti si mi sve na svetu“, „Hajde da ludujemo“, “Šta će mi život bez tebe dragi“ i mnoge druge.

Radnja mjuzikla prati pet najboljih drugarica iz detinjstva,  koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.  Svaka od njih ima svoju priču, ispunjenu zapletima, ljubavima, tugom, srećom, nezadovoljstvom, poverenjem, prijateljstvom i o svim onim što čini sastavni deo života.

U prijatnoj atmosferi jednog karaoke kluba, dolazi i do dramskog sukoba između dve drugarice, u koji naravno bivaju upletene i sve druge.

Režiju i tekst potpisuje Rade Vukotić, a za muziku je  zadužen Dušan Alagić.

Karte možete kupiti na sajtu Kombank dvorane.

Summary
Još jedno „Veselo devojačko veče“ u Kombank dvorani
Article Ime
Još jedno „Veselo devojačko veče“ u Kombank dvorani
Description
Zbog velikog interesovanja – mjuzikl „Veselo devojačko veče“, u režiji Radeta Vukotića, biće ponovo izveden 5. februara u Kombank dvorani.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar