Nik Mejson 1. juna u Beogradu

 Nik Mejson (Nick Mason), autor, osnivač, bubnjar i najdugovečniji član čuvenog benda Pink Flojd održaće koncert 1. juna u Belexpo centru u okviru turneje „Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni“.

 Na turneji će izvoditi isključivo pesme Pink Flojda sa albuma od „The Piper at the Gates of Dawn“ do „Obscured by Clouds“. Prema rečima samog Nika, „Tacna prepuna tajni“ je njegovo vraćanje omiljenim pesmama na koje je ponosan.

Mejson je za ovaj projekat sastavio grupu uspešnih i poznatih svetskih muzičara, koji su publici poznati iz nekih drugih bendova. Grupu predvodi Geri Kemp iz sastava „Spandau Ballet“, a ostali članovi su Li Haris iz benda „The Blockheads“, basista Gaj Prat koji je radio sa Pink Flojdom posle odlaska Rodžera Votersa i u solo projektima Dejvida Gilmora i Dom Beken koji je bio saradnik Rika Rajta.

Projekat „Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni“ imao je svoju premijeru u Londonu u maju 2018. godine. To je bio prvi nastup Nika Mejsona od 2005. godine, kada je zajedno sa Pink Flojdom nastupio na Live 8 koncertu.

Nik Mejson je jedini član gupe Pink Flojd koji je bio u svim postavama benda od njegovog osnivanja pa sve do poslednje turneje 90-ih. Nik Mejson je zajedno sa kolegama iz benda Rodžerom Votersom, Dejvidom Gilmorom, Ričardom Rajtom i Sidom Baretom, postao jedan od najznačajnijih muzičara 20. veka.

Ulaznice su u prodaji preko mreže Ticket Vision, kao i online na tickets.rs, po ceni od 3200 dinara za parter i 4900 dinara za mesto ispred bine.

Ulaznice koje su kupljenje za koncert Nika Mejsona u Sava Centru, koji je prvobitno bio najavljen za 2020, a onda i 2021. godinu, ostaju važeće i za novi koncert 2022. godine u Belexpo centru.

Summary
Nik Mejson 1. juna u Beogradu
Article Ime
Nik Mejson 1. juna u Beogradu
Description
Nik Mejson, autor, osnivač, bubnjar i najdugovečniji član čuvenog benda Pink Flojd održaće koncert 1. juna u Belexpo centru u okviru turneje „Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni“.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar