Kejt Midlton – vojvotkinja od stila

Britanska vojvotkinja Kejt Midlton (Kate Middleton), supruga princa Vilijama, rođena je 9. januara. Ove godine proslavila je svoj jubilarni četrdeseti rođendan. Na specijalan način ga je obeležila. Zapravo Kejt je na zvaničnom Instagram profilu objavila svoja tri portreta kojima je želela da oda počast princezi Dajani i kraljici Elizabeti.

Fotografije će u okviru izložbe „Coming Home“ biti izložene tokom 2022. na tri lokacije koje su od posebnog značaja za vojvotkinju: Berkšir, Sent Endruz i Anglsi.

Na jednoj od fotografija nosi crvenu satensku haljinu na jedno rame. Nakit koji krasi lepo lice vojvotkinje su dijamantske minđuše koje pripadaju devedesetpetogodišnjoj kraljici.

Vojvotkinjino kršteno ime je Ketrin Elizabet Midlton (Catherine Elizabeth Middleton), rođena je u južnoj Engleskoj, u mestu Baklberi, u Berkširu. Ona je studirala i završila istoriju umetnosti na škotskom Univerzitetu u Sent Endrjuzu (University of St Andrews), gde je 2001. godine i upoznala Vilijama.

Iste godine je počela njihova veza, a svoju ljubav su krunisali 29. aprila 2011. godine. Venčali su se u Vestminsterskoj opatiji (Westminster Abbey) u Londonu. Kejt i Vilijam imaju troje preslatke dece, princa Džordža od Kembridža (Prince George of Cambridge), potom su dobili princezu Šarlot (Princess Charlotte of Cambridge) i princa Luisa od Kembridža (Prince Louis of Cambridge).

Inače Kejt je poznata kao dama od stila. Njene odevne kombinacije su uvek otmene, i obučena je sa merom, baš u skladu sa svojom titulom. Pored brendirane i skupe odeće, Kejt vrlo često odabere i stvari koje bi i obične devojke sebi mogle da priušte. Da li to radi namerno ili joj se zaista sviđaju i takvi komadi, ne znamo, ali svakako odaje utisak skromne, prizemne osobe. Njeni nokti nikada nisu nalakirani, od nakita nosi svedene komade. Ima puno lepih modnih izdanja u kojima se Kejt pojavila, a mi ćemo izdvojiti neka od njih.

Crvena rolka, sa crvenom plisiranom suknjom, sve zajedno stoji joj kao saliveno. Ceo stil je upotpunila bež tašnicom sa zlatnim detaljem i nešto tamnijim bež salonkama. Kejt ima predivnu bujnu kosu, a uz malo make-up-a, u vidu nežno roze rumenila, ona izgleda božanstveno.

Da Kejt često nosi stvari u kojima se već pojavljivala, dokaz su mnogobrojne slike. Iako joj titula dozvoljava da uvek bude drugačije obučena, ona vrlo rado ponese neke stvari koje je nosila i pre nekoliko godina. Ovde vidimo Kejt u kežual i elegantnom modnom izdanju u istom plavom kaputu. U kežual varijanti ona nosi farmerke, plavu rolku i mokasine, dok u elegantnoj kombinaciji ima crnu rolku, suknju i cipele na štiklu. Moramo da primetimo da rado nosi rolke.

Uvek ima divne kapute, pa tako i ovoga puta. Jedna elegantna odevna kombinacija za hladnije dane, u kojoj domira zelena boja, od tamne do svetlije. Na sve to crne čizme do kolena, konjski rep i Kejt izgleda kao iz časopisa.

Život na dvoru je pun pravila, koje Kejt poštuje baš kako treba. Nije sklona privlačenju pažnje, skanadalima, već bi se reklo da vodi miran život, baš kako se i očekuje od buduće kraljice.

Otkrićemo vam i nekoliko pravila kojih princeza mora da se pridržava. Tu su život u domaćinstvu u kojem se slede kraljičina pravila, bavljenje humanitarnim radom, spremnost na život pun formalnosti, uvek besprekoran i negovan izgled…

Neka pravila su divna, jer princeza ima sve mogućnosti i tim ljudi brine o njoj, a verujemo da su nekada neka pravila i zamarajuća. To bi nam najbolje otkrila vojvotkinja, ali jedno je sigurno, da sve ima svoje mane i prednosti, pa verovali ili ne, čak i titula princeze to nosi sa sobom.

Ostavi svoj komentar