Snima se nastavak španske serije „Korak napred“

Španska serija „Korak napred“ dobiće svoj nastavak, kako je najavila i jedna od glavnih glumica Beatris Luengo. Tokom 2021. godine imali smo nekoliko nastavaka kultnih serija, poput „Seks i grada“, „Prijatelja“, a na samom početku 2022. smo gledali i „Hari Poter“ specijal. Čini se da ćemo i cele godine imati priliku da gledamo neke od omiljenih likova u nastavcima dobro poznatih serija.

Serija „Korak napred“ (Un paso adelante) je bila veoma popularna u našoj zemlji, kao i u regionu, pa je vest o njenom nastavku obradovala mnoge gledaoce u Srbiji.

Beatris, koja je igrala Lolu u seriji, je na svojoj Instagram stranici potvrdila da se snima nastavak serije. Detalji novih epizoda još uvek nisu poznati, ali je sigurno da ćemo Beatris gledati i u nastavku serije.

„Korak napred“ se emitovao od 2002. do 2005. godine, a radnja serije pratila je živote učenika plesne škole Karmen Aranz u Madridu. Za mesto u ovoj prestižnoj plesnoj školi borili su se mnogi mladi ljudi, a rivalstvo i ljubavni problemi bili su sasatavni deo njihovih života. Iz serije je nastala i muzička grupa UPA Dance.

Glavne uloge u seriji imali su Migel Anhel Munjoz, Asijer Ećeandija, Beatriz Luengo i Monika Kruz. Još uvek nije poznato hoće li se u nastavku, osim Beatris Luengo, pojaviti još neki likovi iz serije. Početak emitovanja serije još uvek nije otkriven.

 Podsetimo se jedne od omiljenih španskih serija.

Ostavi svoj komentar