Snima se nastavak španske serije „Korak napred“

Španska serija „Korak napred“ dobiće svoj nastavak, kako je najavila i jedna od glavnih glumica Beatris Luengo. Tokom 2021. godine imali smo nekoliko nastavaka kultnih serija, poput „Seks i grada“, „Prijatelja“, a na samom početku 2022. smo gledali i „Hari Poter“ specijal. Čini se da ćemo i cele godine imati priliku da gledamo neke od omiljenih likova u nastavcima dobro poznatih serija.

Serija „Korak napred“ (Un paso adelante) je bila veoma popularna u našoj zemlji, kao i u regionu, pa je vest o njenom nastavku obradovala mnoge gledaoce u Srbiji.

Beatris, koja je igrala Lolu u seriji, je na svojoj Instagram stranici potvrdila da se snima nastavak serije. Detalji novih epizoda još uvek nisu poznati, ali je sigurno da ćemo Beatris gledati i u nastavku serije.

„Korak napred“ se emitovao od 2002. do 2005. godine, a radnja serije pratila je živote učenika plesne škole Karmen Aranz u Madridu. Za mesto u ovoj prestižnoj plesnoj školi borili su se mnogi mladi ljudi, a rivalstvo i ljubavni problemi bili su sasatavni deo njihovih života. Iz serije je nastala i muzička grupa UPA Dance.

Glavne uloge u seriji imali su Migel Anhel Munjoz, Asijer Ećeandija, Beatriz Luengo i Monika Kruz. Još uvek nije poznato hoće li se u nastavku, osim Beatris Luengo, pojaviti još neki likovi iz serije. Početak emitovanja serije još uvek nije otkriven.

 Podsetimo se jedne od omiljenih španskih serija.

Summary
Nastavak španske serije „Korak napred“
Article Ime
Nastavak španske serije „Korak napred“
Description
Španska serija „Korak napred“ dobiće svoj nastavak, kako je najavila i jedna od glavnih glumica Beatris Luengo.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar