Rolke su uvek u modi

Zima se ne može zamisliti bez rolke. Ona u ovom periodu postaje neizostavni odevni komad koji možemo nositi u raznim prilikama. Rolku možete nositi uz farmerke, pantalone, mini ili midi suknje, a možete pronaći i različite haljine sa rol-kragnom. One se najčešće mogu naći u crnoj, krem ili beloj boji, a mi smo za vas izdvojili nekoliko modernih odevnih kombinacija sa rolkama koje možete nositi ove zime.

Crna rolka se može nositi uz sve

Rolke u crnoj boji možete nositi uz skoro sve kombinacije i u raznim prilikama, zato se nećete pokajati ako se u vašem garderoberu nađe jedna. Možete je nositi na posao, uz pantalone ili suknje, kao i u svakodnevnim prilikama uz farmerke. Takođe uz svečanu suknju, rolka se savršeno uklapa i za svečanije prilike.

Crnu rolku možete uklopiti i uz kožne pantalone ili suknju, koje su ove sezone ponovo u modi. Odaberite odgovarajuće čizme i najlon čarape i imaćete pravi urbani autfit.

Pamučna rolka i džemper – idealna kombinacija za posao

Pamučne rolke u neutralnoj beloj, crnoj ili sivoj boji možete savršeno uklopiti sa džemperom. Obucite rolku, džemper i sako uz pepito pantalone, koje nikada ne izlaze iz mode i imate pravu kombinaciju za poslovne prilike.

Oversized rolke

Kao što su godinama unazad moderne oversized košulje i drugi odevni predmeti, tako su moderne i oversized rolke. Njih možete jednostavno uklopiti sa farmerkama ili sa uskim pantalonama. One su idealne za hladne, zimske dane.

Moderne rolke sa ukrasima

Danas se mogu pronaći mnoge moderne rolke sa različitim dezenima i ukrasima, poput bisera i cirkona. One su takođe, uglavnom neutralnih boja, ali ih ukrasi na samoj rolci i rukavima čine posebnim i modernim. Njih možete kombinovati sa suknjama i farmerkama.

Haljine sa rol-kragnom

Pored klasičnih džempera i majci sa rolka-kragnom, možete pronaći i savršenu rolka-haljinu. Ovakve haljine su idealne za različite zimske prilike. Možete ih kombinovati sa najlon čarapama koje imaju zanimljive aplikacije po sebi i uz moderne čizme i izgledaćete moderno i urbano.

Ostavi svoj komentar