Muzika koju su poznati birali za prvi ples na svojim venčanjima

Prvi ples je jedan od najromantičnijih trenutaka na svakom venčanju. Parovi posebnu pažnju posvećuju odabiru muzike za prvi ples, a uglavnom biraju pesme koje za njih imaju posebno značenje i koje će ih do kraja života podsećati na dan venčanja.

Obično se biraju nežne i lagane pesme koje doprinose atmosferi iz bajke, ali se neki parovi odlučuju i za vesele i razigrane pesme.

Pogledajte koje su to pesme odabrale poznate ličnosti za svoj prvi ples.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kim (Kim Kardashian) i Kanje (Kanye West) odlučili su se za pravi klasik. Odabrali su pesmu „At Last“ čuvene soul dive Ete Džejms (Etta James). Mnogi poznati parovi su takođe birali baš ovu pesmu za prvi ples, a ona je još uvek jedan od najčešćih izbora na venčanjima.

Mišel i Barak Obama

Pesma „You and I“ koju izvodi Stivi Vonder (Stevie Wonder) bila je izbor bivšeg predsednika SAD-a Baraka Obame (Barak Obama) i prve dame Mišel Obame (Michelle Obama).

Bijonse i Džej Zi

Bijonse (Beyonce) se odlučila da prvi ples sa svojim suprugom reperom Džej-Zijem (Jay Z) odigra uz njihovu pesmu „Crazy in Love“.

Dejvid i Viktorija Bekam

Pesmu „It Had To Be You“  koju izvodi The Starlight Orchestra izabrali su za prvi ples Viktorija Bekam (Victoria Beckham) i Dejvid Bekam (David Beckham).

Džordž Kluni i Amal Kluni

Amal Kluni (Amal Clooney) i Džordž Kluni (George Clooney) odabrali su pesmu „Why Shouldn’t I“ od Kola Portera (Cole Porter) za prvi ples.

Kate Midlton i Princ Vilijam

Kejt Midlton (Kate Middleton) i Princ Vilijam (Prince William) zamolili su pevačicu Ellie Goulding da im, u toku prvog plesa, otpeva pesmu „Your Song“  Eltona Džona (Elton John).

Kejt Mos i Džejmi Hinc

„If There Is Something“, pesma koju izvode Roxy Music, bila je izbor manekenke Kejt Mos (Kate Moss) i njenog izabranika Džejmija (Jamie Hince). 

Džastin Biber i Hejli Biber

Mladi par, za koji se čini da je svakog dana sve više u ljubavi – Džastin Biber (Justin Bieber) i Hejli (Hailey Bieber) odabrao je za prvi ples pesmu „It’s Your Love“ Tima MekGroua (Tim McGraw).

Megan Markl i Princ Hari

Jedno do najzapaženijih venčanja u prethodnim godinama je zasigurno venčanje Princa Harija (Prince Harry) i Megan Markl (Meghan Markle). Oni su se odlučili za veseli klasik „I Wanna Dance With Somebody“ od Vitni Hjuston (Whitney Houston).

Možda će vam neke od ovih pesama poslužiti kao inspriracija za odabir sopstvene melodije za prvi ples. Dan venčanja mora biti ispunjen muzikom koju volite.

Summary
Muzika za prvi ples na venčanjima poznatih ličnosti
Article Ime
Muzika za prvi ples na venčanjima poznatih ličnosti
Description
Pogledajte koje su to pesme odabrale poznate ličnosti za svoj prvi ples.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar