Viktorija Bekam – najstilizovanija Britanka

Najpoznatija članica grupe „Spice Girls“ i supruga svetski popularnog fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija Bekam (Victoria Beckham) važi za jednu od najstilizovanijih žena na svetu. Njene modne kombinacije služe kao inspiracija mnogim ženama, širom sveta. Njen stil se menjao tokom godina, a danas je prepoznatljiva po klasičnim odevnim komadima i damskim kombinacijama.

Čuvena Spajsica je sarađivala sa mnogim uspešnim brendovima, a 2008. godine lansirala je i svoju modnu liniju pod nazivom „Viktorija Bekam“. Bila je britanski ambasador brenda „Dolče i Gabana“ (Dolce and Gabbana), a hodala je pistom i na reviji Roberta Kavalija (Roberto Cavalli) na Milanskoj nedelji mode.

Viktorija Bekam je svetsku slavu stekla kao članica ženske pop grupe „Spice Girls“ još 1996. godine, u kojoj je i dobila nadimak Posh Spice, koji je i danas prati. Za fudbalera Dejvida Bekama (David Beckham) se udala 1999. i sa njim ima tri sina i čerku.

Za vas smo izdvojili nekoliko modnih autfita po kojima je Viktorija Bekam prepoznatljiva.

Midi suknje

Midi suknje su jedan od glavnih favorita Viktorije Bekam. U njima je često možemo videti u različitim prilikama. Ona kombinuje midi suknje od tila sa širokim džemperima i visokim štiklama. Ovo je idealna zimska kombinacija. U letnjem periodu, ona džemper menja jednostavnom belom košuljom. Ono što možemo naučiti od Viktorije je da su midi suknje univerzalni odevni komad koji možemo nositi tokom različitih godišnjih doba.

Odela

Viktorija često nosi i klasična ženska odela, kao i ona koja neodoljivo podsećaju na muška. Ona uglavnom bira neutralne boje poput crne i sive. Ovu kombinaciju upotpunjuje visokim potpeticama i malom elegantnom torbicom.

Široke pantalone

Čini se da Viktorija prosto obožava široke pantalone. Ona se retko može videti u uskim odevnim komadima, a široke pantalone kombinuje sa džemperima, košuljama i sakoima. Često je možemo videti i u pantalonama sa pepito dezenom, koji je uvek u modi.

Oversized odeća

Pored pantalona, Viktorija Bekam se ne boji da kombinuje različite komade oversized odeće. Ona široke pantalone kombinuje sa širokim sakoima i džemperima. Nosi široke farmerice i dukseve. Čini se da Viktorija jednostavno voli da se oseća komotno u garderobi koju nosi.

Klasična crna haljina

Za elegantne prilike Viktorija Bekam se često odlučuje za jednostavnu crnu haljinu, sa kojom ne može da pogreši. Uz ovakvu haljinu, naravno, idu visoke štikle. Mala crna haljina nikada nije izašla iz mode.

Summary
Viktorija Bekam - najstilizovanija britanka
Article Ime
Viktorija Bekam - najstilizovanija britanka
Description
Viktorija je danas međunarodno priznata ikona stila i modna dizajnerka. Sarađivala je sa mnogim uspešnim brendovima, a 2008. godine lansirala je i svoju modnu liniju pod nazivom „Viktorija Bekam“.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar