Zvezde u usponu koje će obeležiti 2022.

Čini se da je filmska industrija konačno oživela. U prethodnoj godini imali smo priliku da gledamo mnoge nove filmove, a izgleda da će 2022. biti još uzbudljivija za sve ljubitelje filmova. Međutim nije samo filmska industrija doživela procvat, već i modna i muzička. Pojavile su se mnoge mlade zvezde, koje će obeležiti narednu godinu i ostvariti veliki uspeh.

Kelvin Harison Junior

Kelvin Harison (Klevin Harrison Jr.) je postao poznat nakon horora A24, koji je izašao 2017. godine. U narednoj godini gledaćemo ga u nekoliko ostvarenja. Igraće B.B. Kinga u biografskom filmu o Elvisu Prisliju kao i glavnu ulogu u drami „Ševalije“ o proslavljenom, francuskom violinisti i kompozitoru. U narednoj godini pozajmiće glas likovima i u nastavku filma „Kralj lavova“.

Džena Ortega

Džena Ortega (Jenna Ortega) imaće jednu od glavnih uloga u novoj verziji filma „Vrisak“ koji stiže već u januaru, kao i u Netfliksovoj seriji „Wednesday“ o srednjoškolskom životu Srede Adams.

Pati Harison

Pati Harison (Patti Harrison) je svoj filmski proboj doživela zahvaljujući komediji „Together Together“. U narednoj godini gledaćemo je u komediji „The Lost City“ zajedno sa Sandrom Bulok (Sandra Bullock), kao i u filmu „Mack and Rita“ sa Dajanom Kiton (Diane Keaton).

Levis Pulman

Levisa Pulmana (Lewis Pullman) ćemo u narednoj godini gledati zajedno sa Tomom Kruzom (Tom Cruise) i Dženifer Koneli (Jeniffer Connelly) u nastavku kultnog filma „Top Gun“. Osim toga, Levis ima zapaženu ulogu i u adaptaciji knjige „Salem’s Lot“ Stivena Kinga (Stephen King).

Naomi Aki

Naomi (Naomi Ackie) smo do sada gledali u nekoliko uloga među kojima je i u filmu „Ratovi zvezda“. Naredne godine pojaviće se u biografskom filmu o Vitni Hjuston  „I Wanna Dance With Somebody“ u kome će igrati glavnu ulogu, samu Vitni.

Lili Gladston

Lili (Lily Gladstone) će zasigurno zablistati naredne godine u novom filmu „Killers of the Flower Moon“ Martina Sorsezea (Martin Scorsese), gde će stati rame uz rame sa Robert De Nirom (Robert De Niro) i Leonardom Dikapriom (Leonardo DiCaprio).

Simon Ešli

Simon (Simone Ashley) smo imali priliku da gledamo u seriji „Sex Education“, kao i u prvom redu u Pradi i Šanelu. Ove godine je pozirala i za Vog (Vogue). Naredne godine gledaćemo u drugoj sezoni Netfliksove serije „Bridgerton“.

Džesi Džejms Keitel

J.J. Keitel (Jesse James Keitel) smo gledali u seriji „Big Sky“, a naredne godine će imati značajniju ulogu u rimejku filma „Queer as Folk“ čija će radnja biti smeštena u Nju Orleans.

Kamila Morone

Kamila (Camila Morrone) je postala zapažena još kao dugogodišnja devojka Leonarda Dikaprija, a pored toga igrala je i u nekoliko indie filmova. Naredne godine ćemo imati priliku da je gledamo u mini seriji „Daisy Jones & the Six“, koja je zasnovana na bestseleru o izmišljenom rok bendu iz 70-ih godina.

Ostaje da se vidi ko će od njih zaista zablistati na filmskom nebu. Iz ove perspektive im se smeši lepa budućnost.

Ostavi svoj komentar