Kako iznenaditi devojku – 5 genijalnih predloga

Najepše stvari koje možete prirediti svojoj devojci su mala iznenađenja koja će joj popraviti dan i koja će učiniti da se još više zaljube u vas. Za ovakva iznenađenja nije potrebno previše novca i truda, to su gestovi koji će joj pokazati koliko je volite i koliko mislite na nju.

Za vas smo izdvojili 5 načina kako da iznenadite svoju devojku.

Masaža

Ne postoji nešto što će više prijati vašoj lepšoj polovini od masaže nakon napornog dana. Možete je sami izmasirati mirisnim uljem od lavande, a možete je iznenaditi i vaučerom za masažu u prijatnom spa centru ili salonu za masažu, a ona će vam nakon toga biti veoma zahvalna.

Napravite joj večeru

Iznenadite svoju devojku ukusnom večerom. Možete joj pripremiti pastu sa tunom koja se lako sprema. Otvorite flašu vina i uživajte u večeri sa svojom devojkom. Ako vam kuvanje ne ide od ruke, možete naručiti večeru i uživati u kućnoj atmosferi ili je jednostavno izvedite u restoran koji voli.

Spontani predlozi

Spontani predlozi su pravi pokazatelji ljubavi. Predložite svojoj devojci kada najmanje bude očekivala da odete na njen omiljeni kolač ili na sladoled. Pozovite je da pogledate film koji je baš ona želela. Predložite joj prijatnu večernju šetnju ili odlazak na izlet u prirodu.

Cveće bez razloga

Odavno je poznato da žene vole cveće, a ne postoji bolje i jednostavnije iznenađenje od buketa cveća. Poklonite joj nežni buket bez posebnog razloga ili joj kupite cveće u saksiji koje će moći dugo da gaji, poput orhideje.

Mali poklončići

Mali poklončići iznenađenja poput knjige, omiljenog kolača, egzotičnog čaja ili simbolične figurice će sigurno izmamiti osmeh na licu vaše devojke. Možete joj kupiti novu masku za telefon, traku za kosu, masku za lice ili kafu. Ovo su sve sitnice koje nisu skupe, a stvoriće o vama sliku brižnog momka koji je zaista voli.

Ne zaboravite da iznenađujete svoje lepše polovine tokom cele godine i bez posebnih razloga, a one će vam to uzvratiti svojom ljubavlju i sjajem u očima koji ćete pamtiti.

Summary
Kako iznenaditi devojku – 5 genijalnih predloga
Article Ime
Kako iznenaditi devojku – 5 genijalnih predloga
Description
Najepše stvari koje možete prirediti svojoj devojci su mala iznenađenja koja će joj popraviti dan i koja će učiniti da se još više zaljube u vas.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar