Moda za mlade nikada nije bila uzbudljivija

Moda za buduće mlade nikada nije bila modernija. Dizajneri sada obraćaju pažnju i na one neveste koje ne žele tradicionalne venčanice. Krojevi su jednostavniji i nežniji. Na to je uticala i pandemija, jer su u prethodne dve godine održavana uglavnom intimnija venčanja.

Mi smo za vas izdvojili nekoliko venčanica i aksesoara koji vam mogu poslužiti kao inspiracija u kreiranju vašeg posebnijeg dana.

Cipele sa biserima, perjem, tilom i neobičnim ukrasima

Cipele sa visokom potpeticom za mlade, mogu se pronaći u najrazličitijim modelima. Sada postoji pregršt cipela sa diskretnim biserima, tilom ili perjem koje će se savršeno uklopiti uz venčanicu jednostavnog kroja.

Jednostavna haljina na bretele

Sa jednostavnom haljinom na bretele savršenog kroja i siluete jednostavno ne možete pogrešiti. Pored toga što će vam u njoj biti prijatno, uz nju možete odabrati kakve god cipele i veo poželite. Čini se da je minimalizam ponovo u modi.

Venčanice sa perjem

Perje je ove sezone ponovo veoma moderno i možemo ga videti svuda, pa tako i na venčanicama. Iako vam to možda na prvi pogled deluje preterano, ovakva venčanica će izgledati veoma neobično uz jednostavne cipele i nakit. Međutim uz nju ne ide veo.

Venčanice sa puf rukavima

Veoma su moderne i jednostavne venčanice sa puf rukavima. Uz ovakvu haljinu idu jednostavne frizure. Mogu se pronaći i ovakve venčanice sa kojih možete sami u nekom momentu da skinete rukave, što će doprineti tome da izgleda kao da imate dve haljine.

Haljine na jedno rame

Haljine na jedno rame doprineće tome da izgledate kao Grčke boginje. One su veoma moderne u novim kolekcijama za venčanja. One izgledaju veoma prefinjeno i ženstveno, a odudaraju od poznatih krojeva.

Haljina-venčanica

Za mlade koje ne žele da potroše previše novca na venčanicu, idealan izbor su bele haljine koje u potpunosti mogu da zamene venčanicu. Ovakve haljine možete naći u popularnim radnjama u tržnim centrima. Pamučna bela haljina sa čipkanim detaljima na rukavima i dekolteu, izgledaće podjednako lepo kao i venčanica.  

Svetlucavi top i suknja

Za urbane i moderne mlade koje se ne plaše da eksperimentišu, mogu se pronaći svetlucavi topovi i suknje u kompletu. Ova kombinacija nije za svakoga, ali može biti idealna ako se neko odluči za žurku-venčanje.

Belo odelo

Beli sako i pantalone ili komotna bela suknja su pravi odabir za mlade koje ne žele da ostanu u tradicionalnim okvirima. Ova kombinacija može veoma lepo izgledati uz pravu frizuru.

Biserne torbice

Biserne torbice izgledaju veoma skupoceno i posebno, pa će se savršeno uklopiti uz skoro svaku venčanicu.

Ostavi svoj komentar