Perje je ponovo u trendu – 5 modernih kombinacija

Posle nekoliko modnih sezona, perje se ponovo vratilo u modu. Iako vam možda perjani detalji deluju previše, oni se mogu veoma lepo ukombinovati. Modni komad od perja u kombinaciji sa klasičnim stvarima, doneće vam pravu modernu kombinaciju za proleće i leto 2022.

Mi smo za vas izdvojili 5 kombinacija sa perjem koje su hit ove sezone.

Detalji od perja

Detalji od perja na rukavima, donjim delovima kaputa, majicama i pantalonama su pravi hit ove sezone. Oni nisu previše nametljivi i vrlo lako se uklapaju. Deluju neobično i moderno. Naizgled obična majica ili kaput, sa perijem dobijaju potpuno novi sjaj.

Suknje od perja

Suknje od perja su takođe veoma moderne. Mogu se naći različiti modeli, od onih koje imaju samo perje na krajevima, do onih koje su u potpunosti napravljene od ovog materijala. Suknje od perja možete kombinovati sa jednostavnim majicama u pastelnim bojama, kao i sa košuljama.

Topovi

Perjani topovi u kombinaciji sa jednobojnim odelima su prava dobitna kombinacija u kojoj ćete sigurno biti primećene. Oversized sako i top od perja možete nositi sa crnim pantalonama ili sa farmerkama. U ovim kombinacijama ne treba preterivati sa nakitom i aksesoarima.

Haljine

Haljine koje na obodima ili rukavima imaju perje možete kombinovati sa visokim potpeticama i imaćete idealnu, modernu kombinaciju za noćni provod. Mogu se naći i haljine koje su samo na donjem delu ukrašene perjem, one ostavljaju utisak suknje i majice, a veoma su praktične i jednostavne za nošenje.

Aksesoar

Aksesoar sa perjem je raznovrstan ove sezone. Oni kojima su odevni komadi sa perjem preterani, mogu se odlučiti za torbice od ovog materijala, cipele sa ukrasima od perja, kao i za nakit, odnosno minđuše ili ukrase za kosu.

Summary
Perje je ponovo u trendu – 5 modernih kombinacija
Article Ime
Perje je ponovo u trendu – 5 modernih kombinacija
Description
Posle nekoliko modnih sezona, perje se ponovo vratilo u modu. Iako vam možda perjani detalji deluju previše, oni se mogu veoma lepo uklopiti. Modni komad od perja u kombinaciji sa klasičnim stvarima, doneće vam pravu modernu kombinaciju za proleće i leto 2022.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar