Dokumentarac o Pameli Anderson sa do sada neviđenim snimcima

Pamela Anderson (Pamela Anderson) je najavila da će se na Netfliksu prikazivati intimni dokumentarac o njenom životu, koji je sniman tokom prethodnih godina. U dokumentarcu će biti snimci koji nikada ranije nisu viđeni, kao i ekskluzivni intervjui.

„Moj život. Hiljadu nesavršenosti. Milion pogrešnih tumačenja. Opak, divlji i izgubljen. Ništa vredno življenja. Mogu samo da vas iznenadim. Nisam žrtva, već preživela. I živa da ispričam pravu priču“ – navela je Pamela, najavljujući na društvenim mrežama pomenuti dokumentarac.

Za sada nije poznato ime dokumentarca koji je režirao Rajan Vajt (Ryan White). On je za Netfliks već režirao dokumentarne serije „The Keepers“ i „Ask Dr Ruth“. Brendon Tomas Li (Brandon Thomas Lee), Pamelin sin, je jedan od producenata najavljenog dokumentarca.

„Novi Netfliksov dokumentarac pokušava da istraži svaki aspekt žene koja je bila u centru pažnje, u dobu i u zlu, više od 30 godina.“ – najavili su iz Netfliksa.

Ovaj film je godinama sniman, a njegovo emitovanje najavljeno je nedugo nakon što se na platformi Hulu, bez Pamelinog znanja i odobrenja, emitovala kontroverzna mini serija „Pam and Tommy“. Ova serija prikazala je viđenje braka Pamele i Tomija Lija (Tommy Lee), koji je uzdrmao javnost devedesetih godina, kada je objavljen njihov privatni, eksplicitni snimak. Serija je naišla na brojne kritike, jer sama Pamela nije dala dozvolu da se o ovom njenom apsektu života snima serija.

Pamela je povodom ove serije rekla da nema nameru da je gleda, jer događaj koji se u njoj obrađuje za nju predstavlja traumatično iskustvo.

Summary
Dokumentarac o Pameli Anderson sa do sada neviđenim snimcima
Article Ime
Dokumentarac o Pameli Anderson sa do sada neviđenim snimcima
Description
Pamela Anderson je najavila da će se na Netfliksu prikazivati intimni dokumentarac o njenom životu, koji je sniman tokom prethodnih godina.  U dokumentarcu će biti snimci koji nikada ranije nisu viđeni, kao i ekskluzivni intervjui.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar