Da li imate zdrave životne navike? – ova aplikacija vam može pomoći u tome

Kompanija Galenika je lansirala besplatnu mobilnu aplikaciju Galix za Android i iOS uređaje, koja ima za cilj podršku u jačanju zdravih navika korisnika. Aplikacija Galix pruža informacije i omogućava praćenje ključnih parametara korisnih za dnevnu organizaciju u cilju unapređenja zdravog života.

U aplikaciji se mogu naći dnevne informacije o ekološkim i zdravstvenim uslovima u okruženju, odnosno informacije o kvalitetu vazduha, nivou alergena, UV indeksu zračenja i zelenim zonama u okolini. Aplikacija je namenjena onima koji teže zdravom životnom stilu.

Galix pruža i praktične savete za poboljšanje sopstvenog okruženja, a ima i digitalni planer za zdrav životni stil, koji omogućava unos podataka i podsećanje na rutine i obaveze koje se tiču zdravlja: zakazane posete lekaru, terapije i druge obaveze.

Summary
Galenika je lansirala besplatnu aplikaciju za zdrave navike
Article Ime
Galenika je lansirala besplatnu aplikaciju za zdrave navike
Description
Kompanija Galenika je lansirala besplatnu mobilnu aplikaciju Galix, koja ima za cilj podršku u jačanju zdravih navika korisnika. Aplikacija Galix pruža informacije i omogućava praćenje ključnih parametara korisnih za dnevnu organizaciju u cilju unapređenja zdravog stila življenja.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar