Tetovaže su trend koji ne prolazi

Iako su u istoriji tetovaže bile deo rituala i religijskih obreda, danas su one veoma popularne i tetoviraju se uglavnom iz estetskih razloga. Tetovaže bi trebalo da imaju posebno i intimno značenje za vas, jer će biti deo vašeg tela do kraja života. Postoji nekoliko popularnih trendova tetoviranja, a među njima su svakako i bele tetovaže koje su veoma neobične.

Mi smo za vas izdvojili nekoliko popularnih tetovaža.

Bele tetovaže

Bele tetovaže nisu toliko uobičajne, ali su veoma posebne. One ne privlače previše pažnje i deluju nežno. Sa belom bojom možete istetovirati šta god želite. Možete se odlučiti i za svetlo roze nijansu koja je takođe veoma interesantna.

Nežni cvetovi

Nežni cvetovi na skrivenim delovima tela su veoma popularni. Lavanda, bela rada ili suncokreti veoma lepo izgledaju na rebrima ili na zglobovima nogu.

Citati

Citati su možda i najpopularnije tetovaže jer imaju najveće značenje za onoga ko ih tetovira. Odaberite neki citat, stih na maternjem ili stranom jeziku koji vam veoma znači. To može biti neki moto vašeg života, citat iz omiljenje pesme ili knjige, kao i nekoliko različitih reči koje vama veoma znače.

Simboli

Simboli su takođe veoma popularni, jer u sebi nose obilje značenja. Često se tetovira znak beskonačnosti u različitim dizajnima i oblicima, kao i pero, strela i ruža. Odaberite simbol koji vas podseća na nešto posebno i koji će rado postati deo vašeg tela.

Umetnička dela

Motiv ili mali prikaz vašeg omiljenog umetničkog dela je takođe veoma moderna tetovaža. Van Gogove slike, posebno suncokreta i bademovog cveta su najčešći motivi na tetovažama. Umetnička dela su tu da im se divimo kada god ih vidimo, zato odaberite vaše omiljeno i divite mu se svakog dana.

Velike tetovaže

Pored malih tetovaža, tu su i one velike. Portreti, crteži i velike slike obično se tetoviraju na većim površinama, a najčešće na leđima. Pre nego što se odlučite za ovako veliku tetovažu, koja obično ima obilje simbola, dobro razmislite jer će zauzeti većinu vašeg tela i teško će moći da se prepravi.

Summary
Tetovaže su trend koji ne prolazi
Article Ime
Tetovaže su trend koji ne prolazi
Description
Tetovaže bi trebalo da imaju posebno i intimno značenje za vas, jer će biti deo vašeg tela do kraja života.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar