Crvena boja kose nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Žene sa crvenom bojom kose su veoma atraktivne i senzualne. Crvena kosa nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Postoji nekoliko nijansi ove boje, a odgovarajuću treba da izaberte u zavisnosti od vašeg tena. Mnoge poznate dame su u nekom periodu života imale crvenu boju kose, a među njima su Rijana, Skarlet Johanson, Ema Stoun i mnoge druge.

Mi smo za vas izdovojili kakve sve nijanse crvene boje kose postoje.

Bakarno crvena

Bakarno, zlatni tonovi crvene kose idealni su ako imate svetliji ten. Ona će vam savršeno pristajati i ako ste blago preplanuli. Bakarno crvena boja će istaći vašu nežniju stranu. Kako bi vam kosa izgledala toplije i prirodnije, izvucite i svetlije pramenove.

Kestenjasto crvena

Kestenjasto crvena je jedna od najlepših nijansi ove boje. Ona je istovremeno i jarka i umerena, tako da se oni koji se prvi put farbaju u crveno uglavnom odlučuju upravo za nijansu kestena. Ova nijansa pristaje uz svaki ten.

Trula višnja

Sa bojom trule višnje izgledaćete graciozno. To je tamnija nijansa crvene boje koja će vam doneti dozu glamura. Ovo je idealna boja za one koji žele da isprobaju crvenu, ali ne žele ni jarke ni riđe nijanse. Boja trule višnje savršeno pristaje uz svetliji ten.

Vatreno crvena

Za one najhrabrije dame tu je i vatreno crvena. Ovakva boja kose će vam mnogo bolje pristajati ako imate tamniji ten. Mnoge poznate dame isrpobale su ovu boju jer vam ona garantuje da ćete biti primećene. Među njima je i Rijana.

Crveni pramenovi

Ukoliko niste sigurni da li će vam crvena boja dobro stajati, možete isprobati crvene pramenove na tamniju kosu.

Ostavi svoj komentar