Hoteli na Zlatiboru – izdvojili smo 10 smeštaja sa najboljim recenzijama

Zlatibor je jedna od najpopularnijih destinacija za zimovanje, ali i za letovanje. Nalazi se na oko 230 km od Beograda. Skijanje, pešačenje, jahanje ali i ekstremni sportovi su samo deo aktivnosti koje možemo raditi na Zlatiboru. U blizini se nalazi i etno selo „Sirogojno“ u kome možemo videti stare zlatiborske kuće i druge objekte koji su ranije činili deo gazdinstva. Najviši vrh Zlatibora je Tornik, na kome se nalaze staze za skijanje. Hoteli na Zlatiboru su mnogobrojni. Ako odlučite da posetite ovu čarobnu planinu, za vas smo izdvojili 10 smeštaja sa najboljim ocenama.

1. A Hoteli – Grand & Sky Hotel Tornik

U ponudi ovog hotela su luksuzne sobe i suite jedinice. Poseduje spa i velnes centar, dva bazena u zatvorenom, spa kadu, hamam, saune, a nudi i masaže. Hotel ima i prostrani vrt u kome gosti mogu da uživaju. Nalazi se na 1,5 km od centra Zlatibora. Pored doručka na bazi švedskog stola, dostupna je i posluga u sobi. U okviru hotela nalazi se i poslovna, konferencijska sala.

2. Hotel Zlatibor Mona

Ovaj hotel u svojoj ponudi ima jela srpske i internacionalne kuhinje, koji poslužuje u dva restorana u okviru kompleksa. Sadrži zatvoreni bazen, saunu i velnes centar u kome se mogu zakazati profesionalne masaže i tretmani.

3. Hotel Mons

Nalazi se na 8 km udaljenosti od ski centra Tornik. Hotel Mons nudi gostima opuštanje u spa centru i hidromasažnoj kadi, kao i talasoterapiju i saunu. Zlatiborsko jezero je na udaljenosti od samo 300m metara.

4. All Seasons Residence

Hotel nudi kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. Gosti objekta mogu da koriste vrt ili da uživaju u skijanju i vožnji bicikla. U okviru hotela nalazi se i fitnes centar, kao i igraonica za decu. Ima ocenu 9,4.

5. Hotel MIR

Nalazi se u mirnom delu Zlatibora, a u ponudi ima a-la-carte restoran sa barom i terasom, salu za fitnes i spa centar. Sobe su moderno uređene. Spa centar nudi hidromasažnu kadu i saunu. Ispred hotela se nalazi i dečije igralište, a u blizini prolaze i brojne biciklističke staze.

6. Hotel and Spa Idila

Idila ima izgled karakteristične planinske brvnare. Nudi zatvoreni bazen i spa centar. Svaka soba poseduje sopstveni balkon. Hotel se nalazi na 200 metara od autobuske stanice i tržnog centra. Restoran u okviru hotela nudi jela internacionalne kuhinje, vinsku kartu, bezalkoholna pića i koktele.

7. Hotel Palisad

Hotel Palisad nudi školu skijanja, a gostima su na raspolaganju i usluge iznajmljivanja ski opreme. Spa centar sadrži hidromasažnu kadu, finsku saunu i teretanu. Dostupni su i meniji za poseban režim ishrane. Hotel ima i poslastičarnicu gde se služe pite spremljene po tradicionalnim receptima.

8. Central Inn     

Ovaj objekat nudi smeštaj sa barom i terasom kao i poslugu u sobi. Služi se kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. Recepcija hotela radi 24 sata.

9. Alibi Zlatibor Inn

Hotel je smešten na glavnom šetalištu u centru Zlatibora. Služi se doručak na bazi švedskog stola, a posluga u sobi je na raspolaganju 24h. U okviru hotela nalazi se i noćni klub.

10.  Zlatibor Hills Star

Zlatibor Hills Star nudi pogled na vrt, restoran, zajednički salon, bar, sezonski bazen na otvorenom i pribor za pripremu roštilja.

Ako se odlučite da odmor ili barem vikend provedete na ovoj prelepoj planini, verujemo da vam ništa neće nedostajati. Hoteli na Zlatiboru kao i drugi smeštajni objekati, su samo deo onoga što on može da ponudi. Puno dodatnih sadržaja će ispuniti želje mnogima. Vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje.