Tri nova restorana u Mišelinovom vodiču za Beograd 2023.

Mišelin je predstavio izbor restorana u Beogradu za vodič za 2023. godinu. U ovom drugom izdanju vodiča, nalaze se i tri nova beogradska restorana: „Metropolitan Grill“, „SkyLounge“ i „Twenty Two“.

„Metropolitan Grill“

Restoran „Metropolitan Grill“ se nalazi u blizini Muzeja savremene umetnosti, a deo je međunarodnog lanca hotela „Hyatt Regency“. Mediteranska kuhinja je u centru pažnje, a u njoj se mešaju srpski, balkanski i orijentalni uticaji.  

„SkyLounge“

„SkyLounge“ odlikuje električni muzički ambijent i nesmetani pogled na grad. Ovaj restoran nudi savremenu kuhinju sa internacionalnim ukusima, spajajući azijske i mediteranske note. Mišelin posebno ističe i izbor ribe u ovom restoranu.

„Twenty Two“

Restoran „Twenty Two“ nalazi se na desetom spratu hotela Metropol, a njihova kuhinja je poznata po visokom kvalitetu. Restoran ima i panoramu grada od 360 stepeni, koji omogućava gurmanima da uživaju i u pogledu uz kvalitetnu hranu.

Pored nova tri restorana, u Mišelinovom vodiču za Beograd ponovo su i restorani: „Iva New Balkan Cuisine“, „Salon 1905“, „Mezestoran dvorište“, „JaM“, „The Square“, „Langouste“, „Ebisu“, „Homa“, „Enso“, „Comunale Caffe e Cucina“, „Legat 1903“, „Gušti mora“, „Magellan“ i „Bela reka“.

Dodatak o restoranima, dolazi kao deo vodiča za hotele koji ističe nezaobilazna mesta u Beogradu. Hoteli koji su izabrani istakli su se svojim stilom, uslugom i karakterom. Kao posebna lokacija za mlade putnike navodi se „Mama Shelter Belgrade“.

Ostavi svoj komentar