Ljubičasta boja je hit ove sezone

Iako zimu vezujemo za tamnije, neutralne nijanse, ove modne sezone ljubičasta boja je u centru pažnje. Nakon Nedelje mode u Njujorke bilo je jasno da će ljubičasta zauzeti počasno mesto u ovogodišnjim jesenjim i zimskim kolekcijama. Kasnije se pojavljivala i u luksuznim kolekcijama na Nedelji mode u Londonu, Milanu i Parizu.

Različite nijanse dolaze u obzir, a ljubičasta boja može bez problema da se kombinuje sa različitim stvarima. Pantalone, bluze, džemperi, košulje, haljine, pa i jakne ove sezone poprimile su neobične ljubičaste nijanse.

Pogledajte nekoliko ideja kako možete da kombinujete ljubičaste stvari ove sezone.

Košulje

Košulje u ljubičastoj boji mogu idealno da se kombinuju sa farmerkama i pantalonama, ali i sa suknjama. Budite sigurne da je ljubičasta košulja ove sezone nova bela.

Ljubičasto odelo

Za najhrabrije dame tu je i ljubičasto odelo. U ovoj kombinaciji sigurno ćete biti primećene, a možete je nositi na svečanim prijemima, u novogodišnjoj noći, ali i tokom radnog dana.

Plišani luksuz

Ukoliko želite da vaše stvari izgledaju luksuzno, odaberite odeću od ljubičastog pliša. Ništa ne izgleda skupoceno i elegantno kao pliš, a ovi komadi su vanvremenski.

Pantalone

Pantalone u ljubičastoj boji su idealne za ležerne poslovne kombinacije. Možete ih nositi sa džemperima, košuljama, duksericama i oversized sakoima. Što se tiče obuće, lepo će se slagati i sa patikama, starkama, ali i elegantnim cipelama i štiklama.

Cipele u centru pažnje

Pored odeće, u ovoj sezoni možete primetiti i neobične ljubičaste cipele. One imaju posebnu draž i skreću pažnju sa čitavog stajlinga. Zbog toga, u kombinaciji sa njima birajte svedeniju odeću u neutralnim bojama.

Haljine koje privlače poglede

Ljubičaste haljine idealan su izbor za svečane događaje. One izgledaju veoma elegantno i prefinjeno, a u njima će svi gledati u vas. U novogodišnjoj noći nećete pogrešiti ako odaberete ljubičastu haljinu sa šljokicama, možda vam deluje previše ali verujte da je to dobitna kombinacija ove sezone.

Aksesoari

Ljubičasti aksesoari, a posebno torbe daće vašem celokupnom stajlingu poseban pečat. Tu su i šalovi, nakit, kape i rukavice koje će doprineti modernom izgledu koji zrači.

Kaputi

Ljubičasta boja je u sezoni jesen/zima možda najzastupljenija na kaputima. Oni izgledaju veoma ženstveno, a mogu se naći u pastelnim nijansama, ali i u jarkim, ekscentričnim bojama.

Ostavi svoj komentar