Ljubičasta boja je hit ove sezone

Iako zimu vezujemo za tamnije, neutralne nijanse, ove modne sezone ljubičasta boja je u centru pažnje. Nakon Nedelje mode u Njujorke bilo je jasno da će ljubičasta zauzeti počasno mesto u ovogodišnjim jesenjim i zimskim kolekcijama. Kasnije se pojavljivala i u luksuznim kolekcijama na Nedelji mode u Londonu, Milanu i Parizu.

Različite nijanse dolaze u obzir, a ljubičasta boja može bez problema da se kombinuje sa različitim stvarima. Pantalone, bluze, džemperi, košulje, haljine, pa i jakne ove sezone poprimile su neobične ljubičaste nijanse.

Pogledajte nekoliko ideja kako možete da kombinujete ljubičaste stvari ove sezone.

Košulje

Košulje u ljubičastoj boji mogu idealno da se kombinuju sa farmerkama i pantalonama, ali i sa suknjama. Budite sigurne da je ljubičasta košulja ove sezone nova bela.

Ljubičasto odelo

Za najhrabrije dame tu je i ljubičasto odelo. U ovoj kombinaciji sigurno ćete biti primećene, a možete je nositi na svečanim prijemima, u novogodišnjoj noći, ali i tokom radnog dana.

Plišani luksuz

Ukoliko želite da vaše stvari izgledaju luksuzno, odaberite odeću od ljubičastog pliša. Ništa ne izgleda skupoceno i elegantno kao pliš, a ovi komadi su vanvremenski.

Pantalone

Pantalone u ljubičastoj boji su idealne za ležerne poslovne kombinacije. Možete ih nositi sa džemperima, košuljama, duksericama i oversized sakoima. Što se tiče obuće, lepo će se slagati i sa patikama, starkama, ali i elegantnim cipelama i štiklama.

Cipele u centru pažnje

Pored odeće, u ovoj sezoni možete primetiti i neobične ljubičaste cipele. One imaju posebnu draž i skreću pažnju sa čitavog stajlinga. Zbog toga, u kombinaciji sa njima birajte svedeniju odeću u neutralnim bojama.

Haljine koje privlače poglede

Ljubičaste haljine idealan su izbor za svečane događaje. One izgledaju veoma elegantno i prefinjeno, a u njima će svi gledati u vas. U novogodišnjoj noći nećete pogrešiti ako odaberete ljubičastu haljinu sa šljokicama, možda vam deluje previše ali verujte da je to dobitna kombinacija ove sezone.

Aksesoari

Ljubičasti aksesoari, a posebno torbe daće vašem celokupnom stajlingu poseban pečat. Tu su i šalovi, nakit, kape i rukavice koje će doprineti modernom izgledu koji zrači.

Kaputi

Ljubičasta boja je u sezoni jesen/zima možda najzastupljenija na kaputima. Oni izgledaju veoma ženstveno, a mogu se naći u pastelnim nijansama, ali i u jarkim, ekscentričnim bojama.

Summary
Ljubičasta boja je hit ove sezone
Article Ime
Ljubičasta boja je hit ove sezone
Description
Iako zimu vezujemo za tamnije, neutralne nijanse, ove modne sezone ljubičasta boja je u centru pažnje.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar