Lav – horoskop za april 2022.

Lav – poslovni horoskop

Sve što vas trenutno muči u vezi sa poslom koji radite ne može se razrešiti preko noći, bez obzira na vaše nestrpljenje. Da biste postigli poslovni uspeh potrebno je da svakog dana napredujete malim koracima jer zvezde trenutno nisu spremne da vas podrže u tome da za kratko vreme završite mnogo toga. Iako ste izuzetno ambiciozni u ovom momentu nedostaje vam veština povezivanja s drugim ljudima. Kad biste bili nešto više otvoreni za saradnju i timski rad, mnogo jednostavnije i brže biste stigli do svog cilja. Ako se opredelite za samostalne projekte biće vam potrebno mnogo više ideja, truda i energije za završetak svih faza poslova. Nepoverljivi ste prema okolini, bez razloga.

Lav – ljubavni horoskop

Lavovi koji su u vezi imaće potrebu da analiziraju svoj odnos s partnerom i da mu pronalaze mane. Ne donosite preuranjene zaključke i izbegavajte naglo donošenje bilo kakvih odluka. Preosetljivi ste i burno reagujete na sve što voljena osoba kaže ili uradi. Slobodni Lavovi mogli bi putem društvenih mreža stupiti u kontakt sa nekim ko će ih mnogo zainteresovati. U pitanju može biti neko ko nije iz vašeg mesta i pružiće se prilika za ostvarenje veze na daljinu. Iako ćete u početku smatrati da je veoma interesantno održavati komunikaciju na taj način, to vam na duže staze svakako neće odgovarati kao opcija, tako da razmislite dvaput o svemu…

Lav – zdravstveni horoskop

Trebalo bi da prekontrolišete krvnu sliku ako se osećate malaksalo i umorno. Više sati sna u toku noći može vam pomoći da u toku dana budete bez glavobolje. Ako mnogo vremena provodite ispred ekrana možete osetiti da postoji problem s očima.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar