Devica – horoskop za april 2022.

Devica – poslovni horoskop

Otvara se šansa za nove poslove sa strancima, ali za sada niste u potpunosti upućeni u detalje. Verovatno ćete tek od maja meseca dobiti konkretne informacije koje se na to odnose, tako da ne žurite s pravljenjem planova i osmišljavanjem budućih događaja. Povećani troškovi su nešto što ne možete da izbegnete tokom ovog perioda ma koliko se trudili da sačuvate i uštedite novac. Zbog nešto lošije finansijske situacije tokom aprila imaćete utisak da su vam svi planovi propali iako realno to nije tako. Sve one Device kojima se bude pružila prilika za dodatni posao oberučke će to prihvatiti. Čak i ako je u pitanju samo privremeno angažovanje taj paralelni posao će vam sasvim odgovarati u formi u kojoj dolazi. Odličnu razmenu energije imaćete sa Bikovima i Ribama.

Devica – ljubavni horoskop

Ovaj period vam garantuje zabavu ukoliko ste u stanju da se opustite. Ipak, izbegavajte duple igre i tajne veze jer vam to na kraju neće doneti nikakvu satisfakciju. Device koje su slobodne biće raspoložene za flert i otvoreno će pokazivati svoje interesovanje za više osoba istovremeno. Neko od prijatelja takođe bi mogao da vam se udvara i bićete iznenađeni tom situacijom i nespremni da na nju adekvatno odreagujete. Device koje su u braku imaće pred sobom miran i skladan period bez trzavica i problema. S voljenom osobom komunikacija će biti dobra. Svi oni koji planiraju potomstvo mogu uskoro da očekuju lepe vesti.

Devica – zdravstveni horoskop

Pod stresom ste, jer ne uspevate u svemu što ste zamislili, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Pred sobom imate bezbroj planova o tome kako ćete početi s dijetom, aktivirati se s fizičkim vežbama i slično, ali inertni ste da se pokrenete i nemate još uvek dovoljno volje za sve to.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar