Škorpija – horoskop za april 2022.

Škorpija – poslovni horoskop

Ili količina posla utiče na zdravlje, ili ste zbog nekih zdravstvenih problema manje efikasni u radu. Nešto trpi. Potrudite se da na drugačiji način organizujete svoj radni dan jer je moguće da se zatrpavate poslom zbog toga što ne uspevate da razdvojite bitne stvari od sitnica. Ako u svojoj blizini imate kolege rođene u vatrenim znacima (Ovan, Lav, Strelac) podelite s njima svoje brige jer će vam oni sigurno pomoći. Imate veliku želju da poslovno napredujete ali nemate nijednu konkretnu misao o tome na koji način da to i ostvarite. Možda april mesec nije za vas idealan u poslovnom pogledu ali nije ni toliko loš jer tokom njega možete da postavite temelje za nove poslovne poduhvate kojima ćete se baviti u budućim mesecima.

Škorpija – ljubavni horoskop

Moguće je da ste udaljeni od osobe koju volite i to se odražava na vaše svakodnevno raspoloženje. Škorpioni koji su u vezi ili braku imaće potrebu da popravljaju stvari i tražiće od partnera da više vremena provode zajedno, da imaju više zajedničkih aktivnosti, da manje pričaju o svojim brigama i da više uživaju u svim onim lepim stvarima koje su oko njih. Početak proleća na vas deluje inspirativno i budi vam se nova prilika za uživanje u emocijama. Oni koji su sami mogu doći u situaciju da im se udvara osoba s kojom su poslovno povezani i to će im biti ogromno iznenađenje. Veoma dobre vibracije dolaziće vam od udvarača koji su mlađi od vas. 

Škorpija – zdravstveni horoskop

Ako osećate određene zdravstvene tegobe idite kod lekara i ne zanemarujte simptome koje osećate. Škorpioni koji se bave sportom ili su svakodnevno fizički aktivni trebalo bi da se čuvaju povreda ekstremiteta ili zglobova. Savetuje vam se umerenost.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar