Jarac – horoskop za april 2022.

Jarac – poslovni horoskop

Ne dozvolite da vas prevare u poslu za koji se maksimalno trudite. Budite na oprezu sa kolegama koji su poslovno upućeni u sve pojedinosti koje radite. Neko bi mogao vaše ideje da prisvoji i predstavi kao svoje. Nemojte pokazivati razočarenje nego pokušajte da manje učestvujete u timskom radu, ako je to moguće. Planovi koje imate moraće da se odlože jer novac kasni. Želeli biste da budete društveno korisni ali čini se da niko nema sluha za vaše ideje. Ovo je dosta naporan period za vas i čim u jednom danu napravite korak napred u sledećem već idete korak unazad… Oslonite se ponekad na svoju intuiciju i ne zanemarujte svoj unutrašnji glas.

Jarac – ljubavni horoskop

Slobodni Jarčevi će na mestima za zabavu upoznavati nove osobe, dok će oni u braku biti srećni zbog dece. Za ljubav je ovo odličan period, barem što se tiče vašeg znaka. Zajednički ćete s voljenom osobom planirati preseljenje ili ulepšavanje unutar stana/kuće u kojoj trenutno živite. Atmosfera unutar vašeg doma biće harmonična i ispunjena toplim emocijama. Sigurno je ovo jedan od najpovoljnijih meseci za zajednička putovanja i stvaranje lepih uspomena. Popustljivi ste prema partneru ali ne zamerate sebi zbog toga. Ako vas neko bude kritikovao da zbog porodice zanemarujete posao, ne obazirite se na to.

Jarac – zdravstveni horoskop

Čuvajte se preteranih uzbuđenja i nerviranja, posebno u porodičnom okruženju. Vaše zdravlje je dobro iako ste verovatno zabrinuti zbog bolesti člana porodice. U svoju dnevnu rutinu uvedite vitamine i suplemente.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar