Bik – horoskop za april 2022.

Bik – poslovni horoskop

Bikovi u aprilu 2022. mogu obradovati određene povoljne vesti u vezi sa poslom. Ipak, pripazite na papire i dokumentaciju jer ste jako rasejani. Ako istovremeno radite dva posla ili imate više izvora prihoda može se dogoditi da zaboravljate na sve dogovorene i zakazane obaveze i da kasnite s realizacijom zacrtanih planova. Situacija se može promeniti ako stvari počnete da završavate po određenom rasporedu, jednu po jednu, a ne više njih istovremeno. Boljom organizacijom možete sasvim izaći iz sadašnjeg vrtloga. Bikovi koji traže posao imaće uspeha a dobre vesti im stižu od jedne ženske osobe. Na pomolu je finansijska promena nabolje koja donosi veću stabilnost.

Bik – ljubavni horoskop

Bikovi u poslednje vreme imaju niz primedbi na svoj emotivni život. Ako ste usamljeni pokažite malo strpljenja i više se družite. Uzdržanim stavom možete odbiti poglede svih onih koji bi se za vas mogli zainteresovati. Jedna osoba iz prošlosti još uvek misli na vas i nada se mogućoj obnovi veze. Razmislite o toj opciji, ako odlučite da joj ponovo date šansu preduzmite potrebne korake. Ako vas ta osoba više ne interesuje nemojte joj davati lažnu nadu. Svi oni pripadnici znaka Bika koji su u braku mogu očekivati veoma dobre vesti od svog partnera.

Bik – zdravstveni horoskop

Manji problemi sa cirkulacijom mogući su kod nešto starijih pripadnika znaka Bika, dok bi mlađi Bikovi u aprilu 2022. mogli imati problema sa stomakom. Svakako se svima savetuje umerenija ishrana i izbegavanje gaziranih pića i hranu koja se teško vari, zbog toga što je želudac slaba tačka.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar