Blizanci –  horoskop za april 2022.

Blizanci – poslovni horoskop

Izuzimajući neke neplanirane troškove u narednom periodu, vi ste u suštini vrlo zadovoljni poslovnom sferom života. Nemate prenatrpan raspored, nemate većih finansijskih briga. Sve teče nekako mirno i ujednačeno, svakog dana možete imati dovoljno vremena da se posvetite i poslu i porodici i prijateljima. Ako razmišljate o promeni posla ne čekajte na povoljniji momenat jer boljeg trenutka od sadašnjeg nema. Brzo krenite u akciju. Pomoć prijatelja mogla bi biti dobra opcija da rešite ovo pitanje na što bolji način. Blizanci koji su nezaposleni mogu biti pomalo lenji i nezainteresovani. Čak i u slučaju da im se ponudi zaposlenje pronalaziće izgovore da nešto odbiju i odlože.

Blizanci – ljubavni horoskop

Većina ženskih Blizanaca će u narednom periodu biti pod dominantnim uticajem partnera. Sve svoje želje i potrebe staviće u drugi plan i usmeriti se da voljenoj osobi budu oslonac. Ako ste u dužoj vezi, koja za sada nije bračna, može se desiti da vas partner iznenadi razgovorom o braku, zajedničkoj budućnosti ili proširenju porodice. Bićete veoma srećni zbog toga a lepe vesti saznaće svi koji vas poznaju. Blizanci koji su sami pronaći će način da okupiraju svoju pažnju dobrom knjigom, odlaskom u bioskop, druženjem s prijateljima, razmišljanjima o putovanju. Svakog dana sve više će shvatati da sreća leži u njima i da im zapravo samoća prija u ovom trenutku.

Blizanci – zdravstveni horoskop

Odlično se osećate, energija vam je u usponu. U ovom trenutku je važno da se hranite zdravo i da izbegavate sve one namirnice koje izazivaju zavisnost: slatkiše, kafu i sl. Imaćete želju da se fizički aktivirate i da počnete da se bavite rekreacijom ili sportom.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar