Rak – horoskop za april 2022.

Rak – poslovni horoskop

Iako vam se pruža mogućnost za nastavak jedne uspešne poslovne saradnje, dragi Rakovi, u aprilu 2022. ne očekujte previše. Moguće je da će do vas doći vesti za koje će se vremenom ispostaviti da su obične dezinformacije. Svi oni Rakovi koji su u radnom odnosu mogu očekivati povećanje zarade ili šansu za poboljšanje uslova rada. Ako se bavite poslom u kome ste samostalni doći će do proširenja posla i otvoriće vam se nove prilike koje su sjajne i koje nikako ne traba da propustite. Osobe rođene u znaku Device i Škorpiona biće vam značajna podrška u danima koji dolaze. Rakovi koji su u fazi traženja posla mogli bi doći do informacije o zaposlenju u inostranstvu. Preseljenje zbog posla deluje kao dobra ponuda koju treba ozbiljno da razmotrite, i da ne odugovlačite s odlukom.

Rak – ljubavni horoskop

Razdražljivi ste i napeti i ovo svakako nije period u kome bi trebalo da se izlažete dodatnim stresovima. Izbegavajte svađu s partnerom jer imate tendenciju da terate po svom baš onda kad vidite da voljena osoba u raspravama ne popušta. U poslednje vreme imate osećaj da vam nedostaje bliskosti u ljubavnoj vezi. Da biste promenili situaciju potrebno je da svoj fokus sklonite sa isključivo negativnih stvari i da prestanete da hronično razmišljate o onim lošim stranama odnosa. Rakovi koji su sami osetiće se bespomoćno da bilo šta promene. Prilikom novih poznanstava potrudite se da budete pristupačniji i da se ne povlačite baš odmah u svoju ljušturu.

Rak – zdravstveni horoskop

Psiha vam je opterećena i prilično ste u strahu od bolesti, čak i ako ste sasvim zdravi. Moguće je da osećate određene tegobe ali one su samo na psihosomatskoj osnovi. Savetuje vam se da manje razmišljate o negativnim stvarima i time rasteretite svoju psihu.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar