Ovan – horoskop za april 2022.

Ovan – poslovni horoskop

Osećaćete se pomalo dezorjentisano i konfuzno na poslu. Zato se držite proverenog načina rada i odgovornih saradnika. U glavi imate bezbroj planova i pregršt ideja na koji način da ih realizujete. Može vam se dogoditi da zbog raznolikih situacija izgubite fokus s onoga što vam je zaista važno i da sate i dane provodite baveći se sitnicama.

Ako imate problema s koncentracijom bilo bi dobro da predahnete i odete na kraći odmor. Primetićete i sami da niste mnogo produktivni onda kada ste neispavani i u stalnoj trci s vremenom. Vaše kolege biće vam od koristi pa pokušajte da ih zamolite za pomoć i reorganizujete posao tako da budete pod manjim opterećenjem. Lavovi i Vodolije su vaš čvrst oslonac u ovom trenutku.

Ovan – ljubavni horoskop

Ovnovi koji su u braku ili dužoj vezi mogu proći kroz pomalo krizan i napet period. Tema partnerskih odnosa donosiće samo stres u njihov svakodnevni život i neće se osećati spokojno u blizini svog partnera. Moguće je da su se pojavile neke sumnje u iskrenost osobe koju vole.

Za razliku od njih, oni Ovnovi koji su slobodni, osećaće se raspoloženo za zabavu, biće im zanimljivo gde god da se pojave. Imaće potrebu da učestvuju u dešavanjima i da budu viđeni i primećeni. Za početak neke nove emotivne veze kraj meseca aprila povoljniji je nego početak. Slobodnim Ovnovima se savetuje da ne žure s odlukama i ne pokazuju nestrpljivost. Njihov idealni partner u ovom periodu mogao bi biti Blizanac ili Strelac. 

Ovan – zdravstveni horoskop

Više spavajte ili boravite pored vode, to vas u ovom trenutku regeneriše. Ako ste navikli na intenzivan tempo vežbanja i fizičke aktivnosti, moraćete malo da usporite sa svojim navikama jer će vam se telo osećati umorno i iscrpljeno.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar