Strelac – horoskop za april 2022.

Strelac – poslovni horoskop

Fokusirani ste na posao, ali često imate utisak da se to ne vrednuje dovoljno. Zahtevaćete od nadređenih određene promene u radnom okruženju. Tolerancija vam je na minimumu, posebno prema kolegama koje su mlađe ili nove na radnom mestu. Sve više vam smeta gužva na poslu kao i situacije u kojima se od vas očekuje da radite više stvari istovremeno. Takav multitasking vas jako mentalno iscrpljuje i moguće je da ćete razmišljati o otkazu i promeni posla. April mesec je povoljan za sve one Strelčeve koji se bave marketingom, radom na internetu, prodajom. Onima koji su nezaposleni period koji dolazi doneće posao i to veoma dobar, u kompaniji koja posluje u nekoliko različitih gradova ili država.

Strelac – ljubavni horoskop

Oni koji su braku ili stabilnoj vezi uživaju u harmoničnom odnosu sa partnerom. Konačno je došao period u kome možete da predahnete i da uživate u društvu voljene osobe. Dobre vesti u porodici, koje se ne moraju odnositi na vas lično, značajno će vam popraviti raspoloženje. Ako ste sami iskoristite ovaj period za sebe. Uverićete se u to koliko i u samoći može da se pronađe smisao. Moguće je da posle dužeg vremena sada imate priliku da budete u tišini sami sa sobom. Svakodnevna komunikacija s prijateljima doneće vam mnogo radosti pa vam ljubav u tom smislu svakako neće nedostajati. Imate odličnu komunikaciju sa svojom okolinom.

Strelac – zdravstveni horoskop

Dobro se osećate. Ako ste u prethodnom periodu imali određenih zdravstvenih tegoba sasvim je sigurno da dolazi do poboljšanja i povlačenja simptoma. Promene vazdušnog pritiska utiču na vas kroz pojavu glavobolja koje ponekad imate.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar