Ribe – horoskop za april 2022.

Ribe – poslovni horoskop

Bez obzira koliko vam poslovne ponude u toku ovog meseca budu zvučale primamljivo, niste spremni za velike promene. Posebno bi na oprezu trebalo da budu oni pripadnici znaka Ribe koji su preduzetnici i samostalno vode neki posao. Takođe, ne pozajmljujte novac nikome, čak ni osobama u koje imate poverenja jer taj pozajmljeni iznos nećete lako i brzo dobiti natrag. Ako se bavite studiranjem, učenjem ili usavršavanjem očekuje vas uspešan mesec u kome biste sa lakoćom mogli na vreme završiti sve svoje obaveze. Koncentracija vam je dobra i imate jasnu viziju svog uspeha. Imaćete potrebu da se hvalite svojim uspesima a to bi moglo da iritira okolinu. Čuvajte se tračeva.

Ribe – ljubavni horoskop

Ako ste u braku skloni ste preterivanju i to vam može doneti probleme u komunikaciji sa partnerom. Iako ste svesni da ponekad prebrzo menjate raspoloženja, ipak ne možete da promenite svoju potrebu da neprekidno time utičete na svog bračnog izabranika. Voljena osoba vam je naklonjena i ne bi trebalo da izazivate probleme tamo gde ih nema. Ako ste slobodni zanimljivo poznanstvo preko prijatelja moglo bi da preraste u ozbiljnu ili dužu emotivnu vezu. Verovatno već neko vreme razmišljate o tome da vam samoća ne prija i da ste spremni za novi emotivni početak. Idealne osobe za vas u ovom trenutku mogle bi biti Vage ili Bikovi jer će one znati da vas nasmeju i učine vedrijim.

Ribe – zdravstveni horoskop

Kontrolišite apetit jer vam se može desiti da zbog prevelikog unosa hrane značajnije dobijete na težini u toku ovog meseca. Ako ipak osećate preveliku potrebu za jelom onda barem izbegavajte slatkiše i grickalice.

Pogledajte horoskop za april 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar