Žuta je IN i ove sezone – nosimo je tokom svih godišnjih doba

Kada pričamo o modi, ne pomislimo na jarke boje odeće, jer one nisu česti odevni komad svakodnevog stila. Verovatno je to tako, zato što se crna, siva, bež lakše kombinuju i posebno su pogodne za hladne dane. Da to ne mora da bude pravilo, pokazuje žuta boja. Ona je vesela, boja koja upada u oči i koja se nosi leti, ali i zimi u detaljima. Lako se kombinuje, videćete. Budite smele, počinje proleće i kupite jedan komad odeće u žutoj boji.

Na preplanuli ten, žuta boja stoji fantastično. Ona ga još više ističe. Lepršava, elegantna haljina, sa dubokim šlicem je pun pogodak za proleće-leto 2022. godine. Ona može da se nosi u večernjim izlascima, na cipele na štiklu, ali za sigurno stoji odlično i na ravne sandale ukrašene nekim cirkončićem.

Sledeća je dnevna kombinacija u kojoj ćete biti primećene. Uz beli džemper, odlučite se za suknju na žuto-bele kockice. Toliko efektna odevna kombinacija, koja je upotpunjena zanimljivom tašnom. Ovako obučeni mogli biste da bude uslikani i za njujorški street style.

Na sledećoj slici, vidimo nešto tamniju žutu suknju, ravnog, jednostavnog kroja. U pitanju je midi dužina suknje, pa se utoliko u njoj možete osećeti komotnije. Iskombinovana je sa belom košuljom, a upotpunjena zanimljivom torbicom.

Obuća u žutoj boji je pravi hit. Šta god da obučete, obuća će tu kombinaciju učiniti zanimljivijom. Možete da kombinujete žute starke uz džins, a čizme u ovoj boji uz crne pantalone. Šta kod da odaberete, jedno je sigurno, izgledaće vrlo interesantno.

Vrlo smela i upadljiva odevna kombinacija. Žuta bunda već sama po sebi privlači dovoljno pažnje, jer je nesvakidašnje boje. Ako se opredelite za bundu od veštačkog krzna i želite da je nosite svakodnevno, kombinujte je sa farmerkama, pantalonama crne koje. Na ovoj slici, ispod bunde, dama se odlučula za uzani, crni kombinezon, sa belim i žutim kockicama.

Košulja i pantalone u nešto zagasitijoj žutoj boji. Jedna lepa, prolećna kombinacija. Materijal je prijatan, a sama boja ne upada toliko u oči, jer je odeća tamnijeg tona žute boje. Kombinacija ovakve žute i leopard printa je dozvoljena. Pa sve ukupno izgleda lepo.

Žuta kratka, napumpana jakna za hladnije dane. Može da se nosi, preko duksa, košulje ili nekog dužeg džempera. Da žuta boja može da se nosi i zimi, dokaz je baš ova jakna.

Žuti džemper, možete lako da kombinujete i uz pantalone i uz suknje. Ovakav džemper, nosiv je u dnevnim neobaveznim izslacima, ali i za odlazak na posao. Možete da ukrasite i nekim brošem, ako biste ga nosili u nekoj elegantinoj varijanti.

U kišnim, sivim, jesenjim danima dobrodošao je jedan jarko žuti baloner. On u takav dan unosi vedrinu i svežinu, pa i celu vašu odevnu kombinaciju, čini vedrijom. Nosi se uz gumene čizme, patike i savršen je za šetnje po kiši.

Ostavi svoj komentar