„Ne igraj na Engleze“ -stiže film u kom je Marko Živić imao poslednju ulogu

Film „Ne igraj na Engleze“, reditelja Slobodana Pešića, stiže 12. maja u bioskope širom Srbije. U ovom filmu imaćemo priliku da gledamo i Marka Živića, čija je ovo poslednja filmska uloga.

Radnja filma prati trojicu prijatelja Buleta, Piksija i Pauna, koje povezuje zajednička strast prema klađenju na utakmice engleske fudbalske lige. Tokom jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u dramu, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sve ono što misle jedni o drugima.

Glavne uloge u filmu imaju Ivan Tomić, Daniel Sič i Marko Živić, čija je ovo poslednja uloga na filmu. U filmu igraju i Frano Lasić, Isidora Građanin, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.

„Presrećan sam što će film napokon ugledati mrak bioskopa i što će konačno  priča u koju smo krenuli pre nekoliko godina imati finale kakvo zasužuje. U isto vreme sam i tužan što jedan od Engleza, naš brat sa scene i iz kadra nije više sa nama. Ali sva trojica smo zajedno na platnu i radujem se što će publika moći da vidi Marka u jednoj od najzrelijih uloga koje je ostvario. Verujem da je to dovoljno za glumca, da od njega ostane svetlost u bioskopskom mraku“ – rekao je Ivan Tomić, koji igra jednu od glavnih uloga u filmu.

Film „Ne igraj na Engleze“ imao je premijeru na prošlogodišnjim 56. Filmskim susretima u Nišu, na kojima je Ivan Tomić dobio Povelju za izuzetnu mušku ulogu.

Pogledajte trejler za novi film „Ne igraj na Engleze“.

Summary
„Ne igraj na Engleze“ novi film u kome je Marko Živić imao poslednju ulogu
Article Ime
„Ne igraj na Engleze“ novi film u kome je Marko Živić imao poslednju ulogu
Description
Film „Ne igraj na Engleze“ reditelja Slobodana Pešića, stiže 12. maj u bioskope širom Srbije.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar