Brade su opet u modi – pročitajte kako da odaberete pravi oblik uz vaše lice

Brada zapravo nikada nije ni izlazila iz mode, ali se ove sezone vratila na velika vrata. Brada ističe vaše muževne karakteristike, a ukoliko ste se odlučili da je pusite mi smo za vas izdvojili kakve sve brade postoje i koje najbolje pristaju uz različite oblike lica.

Brada srednje dužine

Uz oštrije i izduženije lice najbolje ide brada srednje dužine ili potpuno kratka brada. Takođe, uz oštrije lice ne ide brada sa oštrim ivicama i linijama, jer će vaše lice učiniti previše ozbiljnim. Pustite opuštenu bradu uz koju ćete dobiti poseban šarm.

Brada od „tri dana“

Uz kockasto lice i istaknute vilične kosti najbolje ide kratka brada od „tri dana“. Ona će vam dati dovoljnu dozu muževnosti, a vaše crte lica će ostati izražene. Ovakva brada posebno pristaje mlađim muškarcima.

Kružna brada

Brada i brkovi koji formiraju oblik kruga su idealni za četvrtasto lice. Postoje dva tipa kružne krade, ona kod koje se brkovi i brada spajaju i rojal brada kod koje postoji razmak između njih. Ovo je brada za urbane muškarce, koji vole da menjaju stilove.

Jareća brada

Jareća brada može izdužiti vaše lice, zbog čega se preporučuje muškarcima sa oblim licem. Ona se takođe može nositi u kombinaciji sa brkovima.

„Gola“ brada

Ovo je brada u kojoj se zulufi spajaju sa brkovima, dok brada ostaje obrijana. Ovo je neobičan oblik brade, koji zahteva jasne linije i urednost.

Jedna linija na bradi

Za muškarce koji žele da imaju bradu, ali ne žele da se posebno bave njenim negovanjem, idealna je jedna, vertikalna linija preko dužine brade. Takođe, uz liniju možete pustiti i tanke brkove koji će se dobro uklopiti uz ovakvu bradu, koja odgovara trouglastom licu.

Dugačka i gusta brada

Dugačka i gusta brada zahteva strpljenje i negu. Ona će istaći vaše oči i učini će vas veoma muževnim.

Summary
Brade su opet u modi – pročitajte kako da odaberete pravi oblik uz vaše lice
Article Ime
Brade su opet u modi – pročitajte kako da odaberete pravi oblik uz vaše lice
Description
Brada ističe vaše muževne karakteristike, a ukoliko ste se odlučili da je pusite mi smo za vas izdvojili kakve sve brade postoje i koje najbolje pristaju uz različite oblike lica.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar